Zasoutěžte si o hon na vraha a zloděje identit

poustevnik-audiokniha-perex
Jak je možné, že Viggo Hansen seděl více než čtvrt roku mrtvý u televize, a přesto nikomu nechyběl? Tento muž byl sice samotářem, ale čtyři měsíce jsou dlouhá doba. Vše nasvědčuje tomu, že vrahem nebyl jen tak někdo, ale zloděj identit.

Mrtví, které nikdo nepostrádá

Komisař Wisting má co do činění s chytrým sériovým vrahem a zlodějem identit. Tentokrát se ale do případu zaplete i jeho vlastní dcera, novinářka Line. Line zaujme příběh samotáře Viggo Hansena, starého Wistingova souseda. Ten, i když celé čtyři měsíce seděl mrtvý u televize, nikomu nechyběl. Všechno nasvědčuje tomu, že vrahem je takzvaný poustevník – zločinec, které své sociálně vyčleněné oběti nejen zabíjí, ale také jim krade identitu.

Největší, mezinárodní pátrací akce v dějinách norské kriminalistiky se rozjede, až když policie najde další tělo za podobně podezřelých podmínek.

 

Poustevník

Autor: Jørn Lier Horst

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Zdeněk Kupka
Překlad: Kateřina Krištůfková
Délka: 11 hodin 3 minuty
Vydáno: 12/2018

Přečtěte si více o audioknize Poustevník, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Jørn Lier Horst patří mezi nejvýraznější norské spisovatele detektivek. Dobře ví, o čem píše, jelikož vystudoval policejní akademii, kriminologii a psychologii. Téměř 20 let pracoval jako vyšetřovatel v norském Larviku. Od roku 2013 se věnuje téměř výhradně spisovatelské činnosti, ale se svým oborem se snaží udržet stálý kontakt. Největší pochvaly kritiky dostává hlavně za dokonalou znalost policejní práce, kterou líčí přesně a bez jakýchkoliv příkras.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Poustevník

Komisař Wisting se během své práce u policie setkal s celou řadou kriminálníků a vrahů, ale málokterý z nich byl tak rafinovaný jako takzvaný poustevník. Ten si totiž dovede svou oběť nejen vhodně vybrat, ale především se do ní převtělit natolik dokonale, že trvá dlouhou dobu, než mrtvého někdo začne postrádat. Právě tak tomu bylo v případě Wistingova souseda Viggo Hansena, ale jak se zdá, tento starý samotář nebude jediný. Jak si William Wisting s případem poradí a nakolik mu pomůže jeho dcera Line, to si poslechněte v audio verzi thrilleru Jørna Liera Horsta, který namluvil Zdeněk Kupka.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Poustevník vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Poustevník
probíhá od 8. do 21. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Poustevník

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoustevník
Audiokniha

Horst, Jørn Lier

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář