Finanční gramotnost (nejen) pro děti

na_penezich_zalezi_yourchance
Umět moudře spravovat své finance je jeden z nejdůležitějších kroků k samostatnosti. Jak můžete své děti naučit zdravému hospodaření s penězi? Zkuste se inspirovat českou knížkou Na penězích záleží.

Praktická knížka pro rodiče a učitele, kteří chtějí naučit děti zdravé finanční návyky a finanční gramotnost praktickým způsobem. Autoři učí krok za krokem principy budování osobní prosperity.
Autory knížky jsou Jana Merunková, Ing. Kateřina Lichtenberková, Mgr. Marta Gellová, Dr. Ing. František Klufa.
Knížka obsahuje řadu nápadů, návodů, tipů, jak uchopit téma finanční gramotnosti hravou a v praxi využitelnou formou, a to jak pro dospělé, tak pro děti.

Na penězích záleží

Autoři: Jana Merunková, Kateřina Lichtenberková, Marta Gellová, František Klufa

Počet stran: 93
Vazba: brožovaná
Formát: 160 x 225 mm
ISBN: 978-80-906954-2-9
Doporučená cena: 100 Kč

 

Knihu Na penězích záleží vydalo nakladatelství yourchance o.p.s.

Jana Merunková

Je spoluzakladatelkou a ředitelkou yourchance o.p.s. Věnuje se vytváření dlouhodobé vize pro společnost, vytváří portfolia dárců a spolupracuje s nimi.Od roku 2000 se plně věnuje neziskovým oblastem, společně se svými podnikatelskými aktivitami. Vystudovala kulturní publicistiku, pedagogiku, a také koučink vrcholového managementu. Již od svých patnácti let publikuje poezii a pohádky, v posledních 20 letech se pak věnuje psaní populárně-naučných knih, přičemž je také autorkou mnoha odborných článků. Přednáší tématické cykly o finanční gramotnosti, leadershipu, budování osobní prosperity, a také o podnikání. Obdržela několik ocenění za své činnosti v neziskovém sektoru. Je aktivní čtenářkou a volnočasovou sportovkyní.

Zdrojem informací o autorce je www.yourchance.cz


yourchancelogoSmyslem fungování yourchance o.p.s. je prosazování potřebných změn v oblasti výuky finanční gramotnosti, principů podnikání a rozvoje podnikavosti žáků ZŠ a SŠ a v oblasti integrace mladých dospělých opouštějících instituce náhradní rodinné výchovy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa penězích záleží

Merunková, Jana - Lichtenberková, Kateřina - Gellová, Marta - Klufa, František

yourchance o.p.s. , 2018

Napsat komentář