Zasoutěžte si o velké dobrodružství staré dámy

jeste-to-nebalim-vzkazuje-babicka-perex
Evie Gallagherová nedávno ovdověla, a aby nebyla sama, přestěhovala se do domova důchodců. Jenže tam si moc zábavy neužije, proto se rozhodne vzít život do svých rukou a v pětasedmdesáti si užít ještě nějaké dobrodružství. Přidejte se k ní i vy.

Stará tělem, mladá duchem

Hlavní hrdinkou je Evie Gallagherová, která nedávno ovdověla a přestěhovala se do domova důchodců. Rozhodně se ale necítí na umření – ba naopak! Jednoho rána se proto rozhodne z domova odejít a vydává se na dobrodružnou cestu napříč Evropou v obytné dodávce.

Ne každý si však myslí, že velké dobrodružství je pro ženu jejího věku vhodné. Nejméně ze všech Eviein syn Brendan a jeho žena Maura, kteří se ji snaží podle nejasných SMS zpráv a indicií vystopovat a dopravit zpět domů.

Když se nakonec všichni sejdou, o překvapení není nouze – Brendan sice možná rezignoval na svůj plnohodnotný život a lásku, ale Evie očividně ne.

 

Ještě to nebalím, vzkazuje babička

Autorka: Judy Leigh

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Bohumila Kučerová
Počet stran: 296
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2018
ISBN: 978-80-7359-571-5

Přečtěte si více o knize Ještě to nebalím, vzkazuje babička, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

Vyhrajte knihu Ještě to nebalím, vzkazuje babička

Když Evie Gallagherová ovdověla, přestěhovala se do domova důchodců a doufala, že zde najde alespoň malé rozptýlení od neduhů stáří. Vždyť duchem se přece cítí na pětadvacet! Jenže brzy zjistí, že s ostatními obyvateli si už příliš dobrodružství neužije, a proto se vydá na cestu napříč Evropou. Ačkoliv Evie si putování nadmíru užívá, její syn má pocit, že se matka zbláznila, a hodlá ji co nejdříve dostat zpět domů. Jenže jak ji najít, když má k dispozici pouze nejasné SMS? Vydejte se spolu s ním na cestu po stopách pětasedmdesátileté stařenky, která se rozhodla užít si zbytek života naplno.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ještě to nebalím, vzkazuje babička vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ještě to nebalím, vzkazuje babička
probíhá od 22. listopadu do 5. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Ještě to nebalím, vzkazuje babička

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJeště to nebalím, vzkazuje babička
75 na krku, 25 v hlavě

Leigh, Judy

Metafora, 2018

Zasoutěžte si o velké dobrodružství staré dámy - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. cert napsal:

    V prosinci jsem vyhrál knihu a do dnes nic nedošlo,prosím podívejte se kde se stala chyba .Děkuji

  2. Marie64 napsal:

    Kamínky z toulavých bot už mám, děkuji velice.

  3. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Bohužel došlo k chybě a v nakladatelství nemají žádné výtisky knihy Ještě to nebalím, vzkazuje babička. Nicméně slíbili je do měsíce opatřit a výhercům rozeslat. Prosím tedy o strpení.

  4. Mates007 napsal:

    Dobrý den, je už někde audiokniha? potřeboval bych pro babičku :)

Napsat komentář