Zahrajte si o kalendář plný snových ilustrací

skryte-svety-2019-perex
Konec roku se kvapem blíží. Pokud ještě nemáte připravený kalendář na příští rok, je nejvyšší čas se po něm poohlédnout. Nakladatelství Synergie vám nabízí nástěnnou variantu, která vás vtáhne do světa nekonečných možností, snových krajin a mýtických bytostí.

Rok plný fantazie a krásy

skryte-svety-2019-ukazkaKalendář Skryté světy vás vtáhne do poetiky Tarotu skrytých světů, do míst, kde pokroucené větve sahají až k třpytivým nebesům, víly tenké a pružné jako vrbové proutky tančí ve vzduchu a duchové stromu zpívají z posvátného dubu.

Obdivuhodná malířka Stephanie Pui-Mun Law ve svých obrazech snoubí asijský, keltský a fantazijní výtvarný styl i univerzální symboly, které nacházíme v pohádkách, mýtech a folklóru mnoha kultur po celém světě. Nechte prostřednictvím jejích obrazů do svého života vstoupit krásu, kouzlo i tajemství.

 

Skryté světy

Autorka: Stephanie Pui-Mun Law

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Štěpán Veis
Vazba: nástěnný kalendář
Vydáno: 6/2018
EAN: 8594185330264

Přečtěte si více o kalendáři Skryté světy, který do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Vyhrajte nástěnný kalendář Skryté světy

Objevujte každý měsíc nové tajemné světy, v nichž víly tančí mezi třpytivými kapkami rosy, duchové stromů jim zpívají svou píseň a ve kterých se skrývá nekonečná spousta krásy a možností. Stephanie Pui-Mun Law vás těmito kraji provede ve svých jedinečných ilustracích, které zdobí stránky nástěnného kalendáře pro příští rok.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou nástěnný kalendář Skryté světy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o nástěnný kalendář Skryté světy
probíhá od 21. listopadu do 4. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o tři nástěnné kalendáře Skryté světy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSkryté světy
Nástěnný kalendář 2019

Pui-Mun Law, Stephanie

Synergie Publishing SE, 2018

Napsat komentář