Bydlete stylově

Stylove bydleni muzete mit i vy
Ať už si zařizujete byt, začínáte pracovat jako interiérový designér či se prostě jen zajímáte o design, tak byste si neměli nechat ujít novou obrazovou publikaci. Naleznete v ní řadu tipů, triků a inspirace, to vše přehledně uspořádané a doplněné fotografiemi. 

Zařizujete bydlení a potřebujete inspiraci? V knize známé interiérové designérky najdete podrobný návod, jak vlastní bydlení zařídit kvalitně a stylově. Dozvíte se jak pracovat s barvami v interiéru, stylem, kompozicí a dalšími tématy, kterým se nemůžete vyhnout. Obrazová dokumentace přesně dokládá uvedené teze a napomáhá snadnému porozumění.
Součástí jsou jak koláže, tak fotografie. Kniha je určena také začínajícím interiérovým designérům a studentům interiérového designu, protože na rozdíl od ostatních publikací pojímá téma Styl v interiéru analyticky a strukturovaně. Kromě obecných pouček obsahuje mnoho konkrétních rad a zkušeností autorky, která vychází z vlastní, desetileté praxe návrháře interiérů a lektora interiérového designu.

Ukázka z knihy

Masivní dřevěná podlaha na rozdíl od předcházející varianty je celistvý kus masivního dřeva, ať už v podobě prkna nebo klasické „parkety“. Nejčastěji uváděnou nevýhodou je fakt, že dřevo pracuje, tj. smršťuje se a roztahuje, čímž se zvětšují spáry mezi jednotlivými dílci. To je ale v některých stylech dokonce žádoucí. (str. 19)

Stylove bydleni muzete mit i vy 1

Stylové bydlení můžete mít i vy

Autorka: Dorotea Vejmelková

Počet stran: 174
Vazba: vázaná
Formát: 255×255 mm
ISBN: 978-80-271-0771-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Stylové bydlení můžete mít i vy vydalo nakladatelství Grada.

O autorce

Dorotea Vejmelková působí jako interiérová designérka.


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStylové bydlení můžete mít i vy

Vejmelková, Dorotea

Grada, 2018

Napsat komentář