Zasoutěžte si o knihu satirických fejetonů

bordel-na-kvadrat-perex
Nová satirická kniha českého básníka, spisovatele, překladatele a levicového novináře Karla Sýse opět reaguje na aktuální dění v našem státě. Pokud patříte mezi autorovy fanoušky, pořiďte si ji dříve, než bude vyprodaná jako předešlé tituly.

A zase ten bordel

Od vydání první autorovy knihy Nová Kosmova kronika aneb Bordel v Čechách uteklo hodně času a za tu dobu se bordel v našem státě nejenže nezmenšil, nýbrž naopak zmnohonásobil. Proto si čtenář volného pokračování dávno vyprodaných knih Bordel v Čechách, Bordel na druhou, Bordel do třetice a Vymknuta z kloubů přijde na své. Možná se rozzlobí, možná se zasměje, ale nudit se rozhodně nebude.

 

Bordel na kvadrát

Autor: Karel Sýs

Vydalo: nakladatelství Futura
Počet stran: 301
Vazba: vázaná
Vydáno: 2017
ISBN: 978-80-88035-24-4

Přečtěte si více o knize Bordel na kvadrát, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bordel na kvadrát

Stejně jako několik předchozích titulů od Karla Sýse, které jsou mimochodem dávno beznadějně vyprodány, věnuje se i ten nejnovější poznatkům o tom, že od roku 1994, kdy vyšla první z knih o „bordelu v Čechách“, se situace nejen nezlepšila, ale naopak ještě mnohonásobně zhoršila. Přečtěte si proč a v čem.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bordel na kvadrát vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bordel na kvadrát
probíhá od 19. do 25. srpna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Bordel na kvadrát

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBordel na kvadrát

Sýs, Karel

Futura, 2017

Zasoutěžte si o knihu satirických fejetonů - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Marie64 napsal:

    Omluvám se, již jsem odpověď našla :)

  2. Marie64 napsal:

    Dobrý den, žádná z odpovědí neodpovídá článku :(

Napsat komentář