Získejte sondu do světa drog a prostituce

Svině - Ukázka
Zločinec Jorma Hedlund a bývalý narkoman Danny Katz hledají v temném stockholmském podsvětí každý něco jiného, přesto se jejich cesty protnou. Pomohou si navzájem, nebo bude každý z nich muset odhalit pravdu sám?

Odvrácená strana Stockholmu

Zločinec Jorma Hedlund se nechá zlákat na svou poslední akci – tip na transport cenin je příležitostí, kterou si nemůže nechat ujít. Jenže loupež se strašlivě zvrtne a z Jormy se stává štvanec. Mezitím se Danny Katz snaží zjistit, co se stalo s někdejším dealerem Ramónem a jeho přítelkyní Jenny. Stopa vede nejprve do světa stockholmské pornografie a poté směrem, jaký Katz nemohl předem tušit. Dávná touha po drogách jej zavádí do víru událostí, které jsou čím dál zamotanější. Jisté je jen jedno: někdo mu chce zabránit v odhalení pravdy.

 

Svině

Autor: Carl-Johan Vallgren

Vydalo: nakladatelství Moravská Bastei MOBA
Překlad: Helena Matochová
Počet stran: 368
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-243-7198-6

Přečtěte si více o knize Svině, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Mám kontakt ve firmě, co dělá do peněžních transportů,“ řekl Hillerström, když se pozdravili. „Ten kluk vypadá spolehlivě a je potřeba to udělat co nejrychlejc, a to z několika důvodů. Podle mě jsou možnosti dost velký. Kořist by se mohla pohybovat někde mezi pěti a osmi mega. Já dostanu deset procent jako provizi.“
Jorma i Zoran mlčeli a Hillerström jako by jim četl myšlenky.
„Já vím. Hodně lidí tvrdí, že dneska už to za to riziko nestojí. Existujou nový auta, co se při nastartování zamknou, kamery, kufry s lepším destrukčním systémem. Ale tohle vyjde… Ta firma se jmenuje Trans Security. Funguje od roku 2002 a nikdy na sebe ničím zvláštním neupozornila. Dělá to samý jako Loomis a Falck, ale v menším rozsahu. Převoz hotovosti, dovoz a odvoz sejfů. Prej je ještě nikdy nikdo nepřepad, ale všechno je holt jednou poprvý.

 

Vyhrajte knihu Svině

Život Jormy Hedlunda byl vždy plný napětí a kličkování před zákonem, což mu nyní začíná trochu chybět. Možná to je tím důvodem, proč se rozhodne střihnout si ještě jednu akci, tentokrát opravdu poslední. Jenže loupež se nepovede, jeho parťák je zastřelen a Jormovi nezbývá, než se skrývat. Ovšem potom se rozhodne, že se pokusí přijít na to, kdo má smrt jeho komplice na svědomí. A právě tehdy se setká s Dannym Katzem, který ve stejných kruzích pátrá po svém bývalém dealerovi Ramónovi a jeho přítelkyni Jenny. Jestli se jejich příběhy propletou hlouběji, nebo pouze na krátkou chvíli, se dozvíte v napínavém příběhu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Svině vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svině
probíhá od 12. do 18. srpna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Svině

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvině

Vallgren, Carl-Johan

Moravská Bastei MOBA, 2016

Napsat komentář