Získejte thriller o podezření, zradě a zklamání

lzi-audiokniha-perex
Tou dobou měla Mel Lynchová hrát tenis, přesto však její auto stojí před hotelem na opačném konci města. Co tam dělala a proč o svých plánech lhala? Na to chce Joe přijít stůj co stůj, čímž se mu celý jeho doposud zdánlivě spokojený život obrátí naruby.

Když se noční můra stane skutečností

Joe Lynch vede šťastný a spokojený život. Pracuje jako učitel, má milující manželku a čtyřletého syna, kterého nade vše zbožňuje. Nikdy své manželce nezalhal a i po letech je do ní zamilovaný jako na prvním rande. Poté, co jeho čtyřletý syn William uvidí cestou domů auto Joeovy ženy vjíždět na parkoviště k hotelu v době, kdy má hrát tenis na opačném konci města, se ale všechno začne měnit. To, že se Joe rozhodne svou ženu sledovat a zjistit, co se děje, spustí naprosto neočekávaný a šílený sled událostí.

 

Lži

Autor: T. M. Logan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Martin Preiss
Překlad: Magda Cindričová
Délka: 13 hodin 49 minut
Vydáno: 6/2018

Přečtěte si více o audioknize Lži, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

T. M. Logan se narodil v anglickém Berkshiru. Po studiu na univerzitě v Cardiffu začal pracovat jako novinář ve státních novinách. Nyní pracuje jako vědecký reportér pro britský Daily Mail a žije v Nottinghamshire se svou ženou a dvěma dětmi. Kniha Lži je jeho prvním románem. Byl vydán v lednu 2017 britským nakladatelstvím Bonnier Zaffre.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Lži

Joe Lynch nadevše miluje svého syna a svou manželku, které by nikdy nelhal. Dokud si jejich čtyřletý nevšiml jejího auta na parkovišti před hotelem, i když tvrdila, že si jde na opačnou stranu města zahrát tenis, myslel si to samé o Mel. Jenže brzy zjistí, že jeho spokojená rodina byla pouhá iluze a navíc stojí proti velmi houževnatému protivníkovi. Přestože se jeho život začne hroutit, je Joe odhodlaný bojovat, ale jak dlouho mu vydrží síly v této hře bez pravidel? To si poslechněte v napínavém thrilleru T. M. Logana, který načetl Martin Preiss.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Lži vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Lži
probíhá od 23. června do 6. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Lži

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLži
Audiokniha

Logan, T. M.

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář