Zasoutěžte si o boj statečné ženy proti rakovině

posledni-dny-rabbit-hayesove-perex
Čtyřicetiletá Mia „Rabbit“ Hayesová má obyčejný život, kolem sebe plno neobyčejných lidí a velké plány do budoucna. Ty však jednoho zářijového dne naruší děsivá diagnóza – rakovina prsu. Jak se Rabbit s nemocí popere?

Odhodlání bojovat do posledního dechu

Život vůbec není jednoduchý a Rabbit Hayesová dobře ví, že patří mezi šťastlivce. Miluje svůj obyčejný život a neobyčejné lidi v něm: svérázné rodiče, sourozence Grace a Daveyho, dceru Juliet, statečnou za všech okolností, výstřední kamarádku Marjorie a Johnnyho Faye, jediného muže, který kdy měl místo v jejím obrovském srdci. Rabbit hýří elánem a má velké plány. Osud si pro ni ovšem připravil něco jiného: zhoubnou diagnózu. Rabbit se však nevzdává. Sebere veškerou vnitřní sílu a slíbí si, že nemoc překoná. Bude bojovat až do posledního dechu. Je přece Hayesová, a dokud nezemře, bude žít pro ty, kteří ji milují.

 

Poslední dny Rabbit Hayesové

Autorka: Anna McPartlinová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 456
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2018
ISBN: 978-80-7577-459-0

Přečtěte si více o knize Poslední dny Rabbit Hayesové, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte si také prolistovat krátkou ukázku.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

Molly, Rabbitina matka, stočila pohled ze silnice k dceři a jednou rukou pustila volant, aby upravila přikrývku na hubeném křehkém těle. Potom pohladila pečlivě oholenou hlavu.
„Bude to v pořádku, Rabbit,“ zašeptala. „Mamka to spraví.“ Byl zářivý dubnový den a čtyřicetiletá Mia „Rabbit“ Hayesová, milovaná dcera Molly a Jacka, sestra Grace a Daveyho, matka dvanáctileté Juliet, nejlepší přítelkyně Marjorie Shawové a jediná skutečná životní láska Johnnyho Faye, byla na cestě do hospicu, kde měla strávit poslední chvíle svého života. (str. 13–14)

 

O autorce

mcpartlinova-annaAnna McPartlinová (*1972) je irská spisovatelka a scenáristka. V literární tvorbě ji inspirují především přátelé a rodina. S nemocí i smrtí blízkých se setkala už v dětství, takže o temných stránkách života píše bez obalu, zároveň jsou však její příběhy plné humoru i naděje.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Poslední dny Rabbit Hayesové

Rabbit Hayesová se vždy považovala za šťastlivce, který miluje svůj život a především neobyčejné lidi, kteří ji obklopují. Vše se však změní v den, kdy jí lékaři diagnostikují rakovinu prsu. Ale Rabbit je přece Hayesová a ty se nevzdávají, obzvláště když má ještě mnoho plánů, které musí dokončit, a snů, které si chce splnit. Přečtěte si román o jejím boji se zhoubnou nemocí v románu Anny McPartlinové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poslední dny Rabbit Hayesové vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poslední dny Rabbit Hayesové
probíhá od 21. května do 3. června 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Poslední dny Rabbit Hayesové

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední dny Rabbit Hayesové

McPartlinová, Anna

Host, 2018

Napsat komentář