Získejte audio biografii režiséra Star Wars

george-lucas-perex
Jméno George Lucase je neodmyslitelně spjato s filmovou sérií Star Wars, proto ani v jeho biografii nechybí kromě zajímavostí z režisérova života perličky z natáčení této popkulturní senzace. Pokud patříte mezi fanoušky, budete audioknihou nadšeni.

Život filmového vizionáře a průkopníka

Strhující biografie o stvořiteli Star Wars, jeho životu a díle. George Lucas je vykreslen jako milovník automobilů a nefalšovaný filmový vizionář, tvůrce obrovského impéria, průkopník vizuálních a zvukových efektů a zakladatel společností Pixar a Lucasfilm. Spojuje také osudy dalších filmařů, jako jsou Steven Spielberg nebo Martin Scorsese. Dozvíte se nejen zajímavosti ze života hvězdného filmaře, ale také to, co probíhalo během natáčení Star Wars. Od castingů až po konečná stříhání.

Kniha není jen biografií, ale také příběhem o jednom neunavitelném člověku, který se nevzdal i přes všechny překážky hollywoodského systému, splnil si sen a odstartoval jednu popkulturní senzaci trvající několik generací.

 

George Lucas: Život stvořitele Star Wars

Autor: Brian Jay Jones

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Zdeněk Kupka
Překlad: Michal Prokop, Jan Kalandra
Délka: 20 hodin 51 minut
Vydáno: 5/2018

Přečtěte si více o audioknize George Lucas: Život stvořitele Star Wars, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu George Lucas

Když přišel George Lucas s návrhem na první díl Star Wars, byl společností Universal Studios odmítnut, přesto se nevzdal a nakonec se právě díky této sérii stal jedním z nejúspěšnějších lidí amerického filmového průmyslu. Ačkoliv o jeho filmech už někdy slyšel pravděpodobně každý, o samotném režisérovi až donedávna nebyla napsána žádná ucelená a spolehlivé informace nabízející kniha, dokud se toho nechopil Brian Jay Jones. A nyní tato strhující biografie vychází také v audio verzi, kterou namluvil herec Divadla Pod Palmovkou Zdeněk Kupka.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu George Lucas: Život stvořitele Star Wars vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu George Lucas
probíhá od 19. května do 1. června 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy George Lucas

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGeorge Lucas: Život stvořitele Star Wars
Audiokniha

Jones, Brian Jay

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář