Vyhrajte důkaz o tom, že smrtí nic nekončí

losos-v-kaluzi-perex
Napadlo vás někdy, co se stane, když zemřete? Opravdu vše končí tím, že naše tělo pohřbí v rakvi, nebo jej zpopelní? Bára nad tím nepřemýšlela, dokud nepřišla o svou milovanou babičku, což ji přesvědčilo, že smrtí vše teprve začíná.

Život vzhůru nohama

Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí #nomakeup selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice. Její život se otočí vzhůru nohama, když jí umře babička a „odejde do nebe“. Bára ale zjistí, že smrtí nic nekončí, naopak jí všechno začíná!

 

Losos v kaluži

Autorka: Markéta Lukášková

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 224
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-267-0954-1

Přečtěte si více o knize Losos v kaluži, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout jednu z ukázek: ukázka 1 a ukázka 2.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Bárka mi byla představit toho svého nového chlapce, vizuálně mi trochu připomíná Jiřího, ale když se nad tím zamyslím, bude to spíš proto, že mi Jiří tak chybí, a vidím ho v každém, než že by to byla pravda. Ale hned po prvním setkání můžu říct, že povahově je to Jiřího opak. Je to sobec a očividně mu dělá dobře, když k němu žena vzhlíží. Já mám ráda, když u mě má muž autoritu, ale nesmí si ji vynucovat násilím. Václavovi chybí to, co mě na Jiřím kdysi upoutalo. Je asi směšné to tak říct, ale je to něco, co se vidí hlavně v psích očích. Taková oddanost a čistota, pocit, že ten tvor by vám nikdy v životě ničím neublížil. I když jsem věděla, že v životě mohu prožít mnohem vášnivější vztah s emocemi, co se mnou budou házet ode zdi ke zdi, vždy jsem byla Jiřímu věrná. Jako bych mu to nějak dlužila, ačkoliv nebylo za co. Ale to, co z něj vyzařovalo, to člověka přimělo slíbit si, že tu pro něj vždy bude. Že takový jako on si nic menšího nezaslouží. (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Losos v kaluži

Hlavní hrdinka Bára je cynická mladá dívka, která se ráno bojí podívat do zrcadla, zkontrolovat stav účtu a vlastně má občas strach se i podívat do lednice. Velkou oporou je jí babička Milada, přestože jsou jiná generace a jejich pohled na svět se mnohdy dost rozchází. Jenže stará paní jednoho dne zemře. Bára má pocit, že její smrtí vše skončilo, ale život se jí obrátí naruby, když překvapivě zjistí, že smrtí naopak vše začíná.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Losos v kaluži vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Losos v kaluži
probíhá od 24. října do 6. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Losos v kaluži

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLosos v kaluži

Lukášková, Markéta

Motto, 2017

Napsat komentář