Vyhrajte audio verzi nového případu Lincolna Rhyma

prazdne-kreslo-audiokniha-perex
Lincoln Rhyme neodpočívá ani během čekání na operaci. Jakmile dorazí do Severní Karolíny, obrátí se na něj šerif nedalekého městečka, kde došlo k vraždě a dvěma únosům. Ale pachatel nebude jediný, proti komu bude Rhyme při vyšetřování stát.

Amélie Sachsová a její nebezpečné pátrání

Lincoln Rhyme jede i se svou spolupracovnicí Amélií Sachsovou do Severní Karolíny, aby se podrobil riskantní operaci, která by mu mohla navrátit hybnost. Zde jej poprosí o pomoc šerif nedalekého městečka, v němž byl zavražděn chlapec a uneseny dvě dívky. Nejzdatnějším soupeřem detektiva se však nakonec nestává podezřelý hoch posedlý hmyzem, ani vlastní tělesné postižení, nýbrž Amélie, která se nespokojuje s rutinním dopadením předpokládaného pachatele a pouští se do nebezpečného pátrání na vlastní pěst.

 

Prázdné křeslo

Autor: Jeffery Deaver

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Jan Vondráček
Délka: 13 hodin 1 minuta
Vydáno: 10/2017
EAN: 8594169481609

Přečtěte si více o audioknize Prázdné křeslo, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si poslechnout krátkou ukázku.

Přinesli jsme vám také recenzi prvního případu Rhymea vyprávěného Janem Vondráčkem.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

Jeffery-DeaverAmerický spisovatel Jeffery Deaver (* 1950) napsal svou první prózu už v jedenácti letech, byť šlo o román jen o dvou kapitolách. Zkoušel také uspět v country hudbě, hrál a zpíval po klubech v San Francisku i v Chicagu. Během studií žurnalistiky na Univerzitě v Missouri publikoval v několika časopisech a toužil po postu soudního zpravodaje prestižních listů Wall Street Journal či New York Times. Vystudoval též práva a poté se věnoval firemní advokacii na Wall Street. Od roku 1990 ho naplno zaměstnává pouze psaní knih. Je autorem více než třiceti románů a několika povídkových sbírek. Proslavila ho zejména série s originální postavou kvadruplegického detektiva Lincolna Rhymea, jejíž první díl byl v roce 1999 zfilmován, přičemž hlavní protagonisty ztvárnili Denzel Washington a Angelina Jolie.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Prázdné křeslo

Sláva Lincolna Rhymea dalece přesahuje hranice New Yorku, proto není divu, že jakmile se vydá do Severní Karolíny, obrátí se na něj šerif jednoho místního městečka s prosbou o pomoc při vyšetřování. Pátrání se posunuje správným směrem, ale Amélie Sachsová se s rutinním dopadením nemíní smířit a má pocit, že za celým případem se skrývá více. Aby Rhymea přesvědčila o své pravdě, neváhá se dokonce postavit proti němu. Podaří se jí překonat svého učitele a ukázat mu, že měla pravdu? To si poslechněte v audio verzi třetí knihy se slavnými detektivy v hlavní roli, kterou namluvil Jan Vondráček.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Prázdné křeslo, kterou si stáhnete z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Prázdné křeslo
probíhá od 20. října do 2. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Prázdné křeslo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrázdné křeslo
Audiokniha

Deaver, Jeffery

OneHotBook, 2017

Napsat komentář