Načerpejte duchovní sílu

Bruno Ferrero_Hostina pro dusi_1
Je tu další moudrá knížka laskavých příběhů pro potěchu duše od Bruna Ferrera. Udělejte si chvilku pro sebe a rozjímejte, abyste znovu obnovili tolik potřebnou sílu.

Nová kniha Bruna Ferrera, autora moudrých příběhů pro duši, představuje další soubor krátkých zamyšlení a podněty pro osobní rozjímání, společnou četbu nebo pro chvíle, kdy potřebuje člověk potěšit a nabrat nových duchovních sil.

 

Hostina pro duši

Autor: Bruno Ferrero
Přeložila: Veronika Matiášková

Počet stran: 88
Vazba: brožovaná
Formát: 115×190 mm
ISBN: 978-80-262-1254-6
Doporučená cena: 149 Kč

Knihu Hostina pro duši vydalo nakladatelství Portál.

 

Ukázka z knihy

Bruno Ferrero_Hostina pro dusi_ukazka

Přečtěte si další ukázku.

 

Bruno Ferrero

Bruno Ferrero je bývalý ředitel turínského nakladatelství Elledici, v současné době šéfredaktor salesiánského věstníku Bollettino Salesiano. Sestavil mnoho souborů příběhů určených k zamyšlení a obsahujících moudré poučení. S velkým zájmem se setkaly jeho knihy, které vydalo nakladatelství Portál: Živá voda pro dušiRosa pro dušiOsvěžení pro dušiHvězdy pro dušiPtačí zpěv pro duši, Potěšení pro duši a další.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.


Portál byl založen v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Vydává publikace z těchto oblastí: psychologie, pedagogika, sociální práce, média, populárně psychologická literatura, příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu, rozhovory se zajímavými osobnostmi, knihy pro děti aj. Vydává také čtyři periodika: Psychologie dnesDěti a myRodina a školaInformatorium 3–8. Portál pořádá též odborné semináře pro pedagogy (akreditace MŠMT) a kurzy pro rodiče.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHostina pro duši

Ferrero, Bruno

Portál, 2017

Napsat komentář