Zasoutěžte si o motivaci ke změně postoje

odvazne-srdce-perex
Bojíte se, že když budete k lidem kolem sebe příliš vstřícní a laskaví, stane se z vás ten příslovečný „hodný blbec“, kterého všichni jen využijí, když budou potřebovat? Možná se budete divit, ale může to mít přesně opačný efekt. Přesvědčte se sami.

Změňte sebe a možná i svět

Hlavní překladatel Jeho Svátosti Dalajlámy a uznávaný profesor Thupten Jinpa nám ukazuje, jak se lidé v dnešním světě bojí, že když budou příliš hodní, ostatní je začnou zneužívat, nebo že když budou příliš soucitní sami k sobě, zleniví. Jenže opak je pravdou.

Přijmeme-li skutečně do svého srdce soucit, zbavíme se stresu a depresí, zlepšíme své zdraví, dosáhneme snadněji svých cílů, a nakonec změníme i svět.

Pomocí vědy, buddhistické i západní psychologie a zkušeností z vlastního života autor vysvětluje, jak je nesmírně důležité najít odvahu stát se soucitnými a jak tato odvaha může zcela změnit náš život.

 

Odvážné srdce

Jak odvaha k soucitnosti dokáže proměnit náš život

Autor: Thupten Jinpa

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Kateřina Orlová
Počet stran: 280
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-8111-303-1

Přečtěte si více o knize Odvážné srdce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu Odvážné srdce

Změňte postoj k sobě samým i k lidem ve svém okolí. Nebojte se být soucitní a vstřícní a uvidíte, že se to blahodárně projeví na vašem duševním i fyzickém zdraví. Uznávaný tibetský profesor Thupten Jinpa vás přesvědčí, že být příliš hodný nemusí nutně znamenat, že vás všichni budou považovat za slabou osobnost, kterou lze zneužívat, jak je libo. Stačí jen najít odvahu a vyzkoušet to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Odvážné srdce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Odvážné srdce
probíhá od 11. do 24. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Odvážné srdce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdvážné srdce
Jak odvaha k soucitnosti dokáže proměnit náš život

Jinpa, Thupten

Noxi, 2017

Napsat komentář