Zahrajte si o šokující tajemství skryté za oknem

zena-v-okne-perex
Anna Foxová téměř nevychází ze svého domu a čas tráví sledováním starých filmů a svých sousedů. Když jednoho dne zjistí, že se do ulice stěhují noví sousedi, už se těší na nové „příběhy ze života“. Ale jen do té doby, než zahlédne něco, co neměla.

Nic není, jak to vypadá

Anna Foxová žije sama, uzavřená ve vlastním světě. Ze svého domu nevychází, dny tráví popíjením vína, sledováním starých filmů… a špehováním sousedů. Jednoho dne se do domu přes ulici přestěhují Russellovi, na pohled normální rodina. Jenže pak Anna zahlédne něco, co neměla. Její už tak nejistý svět se začne rozpadat a na povrch vypluje šokující tajemství. Co je pravda? Co představa? A kdo je v nebezpečí? Jedno je jisté: nikdo a nic není takové, jak se zdá.

 

Žena v okně

Autor: A. J. Finn

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 352
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-267-0943-5

Přečtěte si více o knize Žena v okně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

„Ahoj šťabajzno,“ vítá mě Ed. „Noví sousedi?“
„Ano.“
„Copak se nějací nepřistěhovali nedávno?“
„To už jsou dva měsíce. Na dvě stě dvanáctku. Millerovi.“ Otáčím se a scházím ze schodů.
„A tihle noví bydlí kde?“
„Na dvě stě sedmičce. Naproti přes park.“
„Mění se to.“
Ocitám se na odpočívadle a obcházím ho. „Ale moc si toho nepřivezli. Akorát auto.“
„Stěhováci zřejmě přijedou později.“
„Zřejmě.“
Ticho. Upíjím vína.
Jsem teď opět v obýváku; stojím naproti krbu a dívám se, jak se v rozích mihotají stíny. „Poslyš…,“ začíná Ed. (str. 13)

 

O autorovi

a-j-finnA. J. Finn je pseudonym Daniela Malloryho. Milovník starých filmů a bývalý literární kritik je v současnosti na vedoucí pozici v imprintu William Morrow nakladatelství HarperCollins. Vystudoval na Oxfordu, nyní žije New Yorku. Debutoval thrillerem Žena v okně, který byl prodán hned do čtyřiceti zemí světa.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Žena v okně

Anna Foxová žije sama v domě, ze kterého téměř nevychází, a jediným jejím rozptýlením je šmírování sousedů z jejího okna. Ví, kdo koho podvádí, co kdo sleduje večer v televizi a kdo se doma pohádal s manželkou, takže její pozornosti neuniknou ani Russellovi. Jenže tato na první pohled spořádaná rodina možná skrývá nejednoho kostlivce ve skříni. Nebo snad zapracovala Annina bujná fantazie a celou událost se odehrála pouze v její mysli? Přečtěte si, k čemu v domě přes ulici došlo, a zjistěte, kde se skrývá pravda.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Žena v okně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Žena v okně
probíhá od 10. do 23. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Žena v okně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽena v okně

Finn, A. J.

Motto, 2017

Zahrajte si o šokující tajemství skryté za oknem - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. flastr napsal:

    Dobrý den, včera mi byla doručena výhra v soutěži, kniha Žena v okně – moc děkuji. Už se těším, jak si sednu ke čtení :-)

Napsat komentář