Zahrajte si o ilustrovaný výlet do zemského jádra

pod-zemi-pod-vodou-perex-bnahled
Ať už začnete na pevné zemi, nebo na hladině moře, budete se na překrásně ilustrovaných stránkách postupně nořit hlouběji a hlouběji, abyste se přesně uprostřed podívali do zemského jádra. Vydejte se na fascinující cestu!

Pozoruhodná výprava do středu země

pod-zemi-pod-vodou-ukazkaDalší fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do zemského jádra a na dno oceánů.

Velkoformátová kniha plná propracovaných ilustrací a detailních průřezů je nabitá informacemi. A netradičně – oboustranná. Ať začnete z kterékoli strany, postupně se noříte pod zemský povrch nebo pod hladinu moří stále hlouběji, abyste se uprostřed knihy setkali v zemském jádru.

Na cestě potkáte zvířata žijící pod zemí i podivná stvoření mořských hlubin. Zjistíte, kam sahají nejdelší kořeny na světě. Objevíte složitý systém podzemních potrubí, kabelů a tunelů. Narazíte na senzační vykopávky i zkamenělé kosti dinosaurů. Prohlédnete si všechny možné nory a doupata, zabloudíte v jeskynních bludištích a sjedete až na dno nejhlubšího dolu světa. Vyzkoušíte staré ponorky i skafandry, prozkoumáte vrak Titaniku. Zkrátka odhalíte nejedno tajemství podzemního i podvodního světa.

Tuhle knížku budete chtít číst pořád dokola, studovat detaily, které vám předtím unikly, podivovat se nad rozmanitostí světa… A hlavně, už nikdy se nebudete na svět dívat stejnýma očima.

 

Pod zemí, pod vodou

Autoři: Aleksandra a Daniel Mizielińští

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Michael Alexa
Počet stran: 112
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-7577-114-8

Přečtěte si více o knize Pod zemí, pod vodou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorech

Aleksandra a Daniel Mizielińští jsou polští grafici, ilustrátoři a designéři a nositelé řady ocenění včetně čestného uznání v rámci prestižní mezinárodní ceny Bologna Ragazzi Award. U nás jim vyšly tři úspěšné knihy: D.O.M.E.K. (2008; česky Jana Kostelecká 2014), D.E.S.I.G.N. (2010; česky Jana Kostelecká 2015) a netradiční atlas Mapy (2012; česky Host 2016), který se stal celosvětovým fenoménem. Mapy byly přeloženy do dvaceti osmi jazyků a celosvětově bylo vydáno na tři miliony výtisků.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Pod zemí, pod vodou

Zaujal vás netradiční atlas Mapy Aleksandry a Daniela Mizielińských? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu, protože přesně po roce vychází nová kniha této autorské dvojice Pod zemí, pod vodou. Tentokrát nebudete s dětmi cestovat pouze po povrchu Země, ale podíváte se do hlubin až k samotnému žhavému jádru. Tato originální velkoformátová naučná publikace pro děti je nabitá informacemi, které doplňují propracované ilustrace nabízející pohled na průřez všemi podvodními i podzemními vrstvami naší planety. To vše je navíc netradičně zpracováno oboustrannou formou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pod zemí, pod vodou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pod zemí, pod vodou
probíhá od 21. září do 4. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Pod zemí, pod vodou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePod zemí, pod vodou

Mizielińska, Alexandra - Mizieliński, Daniel

Host, 2017

Zahrajte si o ilustrovaný výlet do zemského jádra - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Kakajko napsal:

    Kniha dorazila v pořádku, moc děkuji! Je skvělá :)

Napsat komentář