Jak setřást okovy

Zivot bez hranic
Snažíte se naplnit svůj potenciál? Chcete se vydat na novou cestu a dosáhnout úspěchu? Inspiraci, jak na to, naleznete v knize Život bez hranic. S její pomocí překonáte zdánlivě nepřekonatelné překážky a rozvinete vlastnosti, které vás povedou k úspěchu…

Máte pocit, že jste zdaleka nenaplnili svůj potenciál? Něco vás stále brzdí, přešlapujete na místě a nevíte kam dál? Pokud chcete setřást pomyslné okovy a vydat se na cestu svobody a neomezeného úspěchu, inspirujte se novou knihou Johna C. Maxwella, v níž se dozvíte, jak rozvinout vlastnosti, které vám pomohou překračovat zdánlivě nepřekonatelné překážky.

Autor John C. Maxwell je předním mezinárodním odborníkem v oblasti vedení lidí a již přes 50 let se věnuje tématu osobního růstu. Své knihy píše srozumitelně, konkrétně a přímo k věci. Jeho styl psaní je ovlivněn i tím, že působí jako pastor. To mu však nikterak nebrání vyjadřovat se k tématu obchodu, podnikového vedení, rozvíjení kariéry i osobnostních rysů, které neuplatňujeme pouze v práci. Jeho nová kniha Život bez hranic je o překonávání překážek s odvahou a odhodláním.

Ukázka z knihy

Tuto knihu jsem napsal proto, abych vám pomohl stát se tím malým vláčkem Tillym, jenž se dostal až na vrchol kopce. Chci vás inspirovat k tomu, abyste odstranili bariéry, jež vám brání v rozvoji a omezují váš potenciál. Rád bych vám pomohl zbavit se myšlenek typu „ nemáme tak velkou pánev“. Chci rozšířit vaše myšlení a schopnosti. Chci, abyste hodili svou čepici přes zeď. Chci, abyste přijali výzvu kapacity a změnili svůj život. (str. 18)

Pokud vás ukázka zaujala, můžete pokračovat ve čtení.

Život bez hranic

Autor: John Maxwell
Přeložil: Jakub Novák

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7306-913-1
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Život bez hranic vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

O autorovi

John C. Maxwell působil jako pastor tří amerických církví a od roku 1995 se věnuje rozvoji vůdcovství. Založil skupinu organizací zaměřujících se na zvýšení úrovně vůdcovství v církvi a společnosti nazvanou Injoy Group. Vystupuje jako řečník na různých konferencích a napsal např. Dobrý lídr pokládá skvělé otázky, Zásady vrcholového vedení či 15 neocenitelných zákonů osobního růstu.


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽivot bez hranic

Maxwell, John C.

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

Napsat komentář