Tantra pro ženy

Taoisticka-tantra-pro-zeny-nahledovy
Chtěly byste zlepšit svůj intimní život? Řešení vám může nabídnout směr vycházející z náboženství. Zjistěte, jak si s partnerem díky tantře vybudovat takové pouto, které vám odemkne nespočet nových, vzrušujících možností!

Tantra přitahuje stále větší zájem mužů i žen na celém světě – a příruček na toto téma existuje dlouhá řada. Kniha Minke de Vos je výjimečná svou hloubkou pramenící z autorčina rozsáhlého zkoumání taoistické tradice a čínské medicíny. Jejím cílem je kultivace sexuální energie a budování intimního pouta mezi partnery, jimž se otevře cesta k tomu, aby dokázali prožívat ničím nepodmíněnou lásku a aktivovat svůj multiorgasmický potenciál.

Taoistická tantra pro ženy

Autorka: Minke de Vos
Přeložila: Jana Žlábková

Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Formát: 150×220 mm
ISBN: 978-80-7306-881-3
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Taoistická tantra pro ženy vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

 

Ukázka z knihy

Projděte branou času a představujte si, že jste v přírodě: hrajete si a sklízíte úrodu s jinými ženami, provádíte masáže, koupete se a zmírňujete bolest a utrpení a tančíte z čiré radosti z tance. Umožní vám to nezapomínat na kořeny našeho sesterství, jež sahají hodně hluboko a pohánějí evoluci kupředu.

Naše ženská podstata touží po dotyku a chce, abychom se jí dotýkaly. Dotyk je zemský prvek. Vyživuje tělo, jež je naším ženským aspektem. V moderní době existuje spousta tabu a mnozí lidé odsuzují, když se jedna žena dotýká druhé, nicméně tento postoj díky „volné lásce“ a častému objímání pomalu mizí. Saphismus je ženskou formou spojení, intimity a svazku. Sexuální intimita mezi ženami bývala kdysi na Východě běžným jevem a společnost chápala, že ženy tím získávají sílu. Jin posiluje jang a jang posiluje jin (obr. 1.1).

Porozumění a přátelskost jsou pro ženy přirozené reakce v období napětí a stresu. Když se ženy sejdou, aby se navzájem léčily, vyprávěly si příběhy a oslavovaly, stane se cosi magického. Ožije ženská esence a zvýší se produkce oxytocinu, což vyvolává velmi příjemné pocity. Při líčení příběhů plných emocionálních vzestupů a pádů se zmírní úzkost a stres a sexuální energie může volně proudit tělem. Ženy, které spolu tančí, podněcují radost a extázi.

Ženská energie je nakažlivá a rychle se přenáší na druhé. Zvučný smích, chichotání a spojení otevřených srdcí znásobuje naši sexuální orgasmickou energii. Když se pak vrátíme k partnerovi či manželovi, posílí se polarita mezi mužstvím a ženstvím.

Taoisticka-tantra-pro-zeny-ukazka

 

O autorce

Minke de Vos je zkušená lektorka a instruktorka čchi-kungu a systému Univerzální léčivé tao. Patří mezi nejlepší učitele sebeléčby a posvátné sexuality. Čchi-kungu se věnuje přes třicet let a vede též soustředění a kurzy zaměřené například právě na taoistickou tantru. Žije ve Vancouveru v Britské Kolumbii.

Informace byly převzaty z obalu knihy.


Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTaoistická tantra pro ženy

Vos, Minke de

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

Napsat komentář