Získejte psychologický thriller o dokonalé lži

Za zavrenymi dvermi
Jack a Grace. Grace a Jack. Na první pohled dokonalí manželé, kteří se oddaně milují a tráví spolu veškerý volný čas. Ale není všechno zlato, co se třpytí. Proč Grace nezvedá telefony? A proč nedorazí na domluvenou schůzku sama, ale vždy i s manželem?

Dokonalá iluze

Každý zná někoho, jako jsou Jack a Grace. On je atraktivní a bohatý, ona má šarm a eleganci. Možná je nechcete mít rádi, ale máte. Rádi byste poznali Grace blíž. Jenže to je velmi obtížné. Ti dva jsou totiž nerozluční. Někdo by to mohl nazvat pravou láskou, jiný by se mohl ptát, proč Grace nikdy nezvedá telefon. Nebo proč s vámi nikdy nejde na oběd, pokud s ní není i Jack. A proč jsou na jednom okně mříže.
Někdy může být dokonalé manželství jen jednou velkou dokonalou lží.

Za zavřenými dveřmi

Autor: B. Paris
Přeložila: Karolina Medková

Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-267-0878-0
Doporučená cena: 299 Kč

 

Přečtěte si více o knize Za zavřenými dveřmi, kterou do soutěže věnovalo
nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

Ukázka z knihy

Jack, přesný jako vždy, přišel do ložnice úderem půl jedenácté a oznámil mi, že budeme odjíždět přesně v jedenáct. Nemám obavy, že bych to nestihla. Už jsem se osprchovala, takže půl hodiny je dost dlouhá doba na to, abych se oblékla a namalovala. Sprcha mě trochu uklidnila, jinak jsem totiž od chvíle, kdy jsem se v osm vzbudila, byla jak na jehlách a téměř jsem se neodvažovala uvěřit, že se uvidím s Millie. Raději jsem si ale jako vždy připomněla, že se ještě může stát cokoliv. Před Jackem ale svůj vnitřní neklid nedám najevo. Moje tvář je klidná a vyrovnaná, a když mě nechává projít, vypadám jako úplně obyčejná žena, co se chystá na procházku. (str. 38)

Pokud vás  ukázka zaujala, můžete si přečíst její pokračování.

Vyhrajte knihu Za zavřenými dveřmi

Grace a Jack představují dokonalý manželský pár. On je atraktivní a bohatý, ona disponuje šarmem a elegancí. Na první pohled působí jako ideální spojení dvou duší. Ale při bližším prozkoumání se začne tato iluze bortit. Proč Grace nikomu nezvedá telefony? Proč nikdy nedorazí na schůzku sama? A proč jsou na jednom z domovních oken mříže? Jen zlomek otázek, které vzbudí zvědavost, co se děje za zavřenými dveřmi. A co když existuje možnost, že toto dokonalé manželství je jen dokonalou iluzí? Nechte se vtáhnout do psychologického thrilleru, kde není vše tak, jak se na první pohled může zdát.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Za zavřenými dveřmi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Za zavřenými dveřmi
probíhá od 7. do 20. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychologické thrillery Za zavřenými dveřmi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZa zavřenými dveřmi

Paris, B. A.

Motto, 2017

Získejte psychologický thriller o dokonalé lži - DISKUZE

Počet reakcí: 6
  1. Hanula napsal:

    Dobrý den – kniha Tajný deník Hendrika Groena dorazila. Mockrát děkuji.

  2. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,
    dnes mi byla doručena vyhraná kniha Kosmonaut z Čech.
    Děkuji. S pozdravem Petr Žurek

  3. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla knížka Můj syn terorista. Děkuji.

  4. Lube napsal:

    Dobrý den,
    včera mi přišla výhra Malování na kameny, za kterou moc děkuji.

  5. flastr napsal:

    Dobrý den,

    před chvílí jsem si přinesla výhru – knihu Za zavřenými dveřmi – z pošty. Moc děkuji, už se těším, jak si ji přečtu!

  6. 135evik napsal:

    Dobrý den, právě mi pošťák doručil vyhranou knihu. Moc děkuji, mám velikou radost!

Napsat komentář