Vyhrajte zdravé a chutné recepty pro každý den

3x-36-karet-s-recepty-perex
Připravte své rodině nebo svým hostům jedinečný kulinářský zážitek. Inspiraci, jak na to, můžete načerpat třeba na některé z více než stovky karet s recepty. Tři různé sady obsahují nápady, jak využít chia semínka, osladit si život, nebo uvařit bez masa.

36x Chia semínka

36x-chia-seminka-ukazkaChia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou vajec (nejen) pro vegany!

Vychutnejte si zdravá jídla připravená podle těchto karet. Mezi recepty najdete například salát z quinoy s mandlemi a chia-masové knedlíčky v husté rajčatové omáčce nebo chia pudink s jahodovo-mangovou pěnou a nechybí ani praktické rady a tipy a veganské alternativy.

Autor: Klaas Koolman

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Lucie Moučková
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7370-460-5

Přečtěte si více o kartách 36x Chia semínka. A také se můžete podívat, co vás na nich čeká: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 

36x Sladký život

36x-sladky-zivot-ukazkaDopřejte si krátkou pauzu od každodenního shonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptů, které najdete v tomto balíčku, jsou nejenom hříšně dobré, ale i zdravé. Je známé, že přemíra cukru lidskému tělu škodí. Tyto recepty jsou však sestavené s ohledem na rovnováhu, a tak můžete mlsat, aniž byste škodili svému zdraví. Mezi recepty najdete například sladké cuketové muffiny, borůvkovo-mandlové pusinky nebo sorbet z vodního melounu. Díky praktické velikosti můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce, nebo jimi potěšit své přátele.

Autorky: Claudia Lazar, Eva Monika Cordes

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Soňa Havlová
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7370-461-2

Přečtěte si o kartách 36x Sladký život více. A můžete si také některé z nich prohlédnout: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 

36x Vegetariánské dobroty

36x-vegetarianske-dobroty-ukazkaUdělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářský zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.

Autorky: Claudia Lazar, Eva Monika Cordes

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kateřina Česalová
Vazba: karty s recepty
Počet karet: 36
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-7370-462-9

Přečtěte si více o kartách 36x Vegetariánské dobroty. A nezapomeňte se podívat, co na nich můžete najít: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Všechny sady karet do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Vyhrajte karty s recepty na zdravá jídla

Chia semínka jsou v poslední době velmi zmiňovanou potravinou, ale víte, co všechno se z nich dá připravit? Využijte je při přípravě salátů, hlavních chodů i dezertů. Ale sladké a zdravé mlsání se obejde i bez nich, o čemž vás přesvědčí druhá sada receptů. A pokud pořád nebudete mít dostatek inspirace, mezi vegetariánskými dobrotami už si určitě vyberete. Jistě uvítáte také praktickou velikost jednotlivých karet, díky které už nebudete muset na kuchyňské lince zápasit s tlustou knihou, ale vždy si vytáhnete pouze jednu kartu s pokrmem, na který se chystáte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou karty 36x Chia semínka, 36x Sladký život a 36x Vegetariánské dobroty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o sady karet 36x Chia semínka,
36x Sladký život a 36x Vegetariánské dobroty
probíhá od 1. do 14. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3x tři sady karet se zdravými recepty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize36x Chia semínka
Karty s recepty

Koolman, Klaas

Synergie Publishing SE, 2017

zobrazit info o knize36x Sladký život
Karty s recepty

Cordes, Monika – Lazar, Claudia

Synergie Publishing SE, 2017

zobrazit info o knize36x Vegetariánské dobroty
Karty s recepty

Cordes, Monika – Lazar, Claudia

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář