Získejte řešení, která ovlivní váš život

motivacni-lzi-perex
Různých motivačních příruček, které vám slibují jednoduchou cestu k úspěchu a spokojený život, je na našem trhu mnoho. Věděli jste však, že některé rady v nich obsažené mohou vaši situaci naopak ještě zhoršit? Přečtěte si o nich více.

Myslet pozitivně nestačí

Chcete změnit svůj život, ale jste již alergičtí na věty typu „Myslete pozitivně!“, „Naprogramujte se na úspěch!“, „Prvním krokem k úspěchu je vaše sebevědomí!“?

Kouč Steffen Kirchner bourá mýty a odhaluje lživá motivační tvrzení, která často nejenže nepomáhají k úspěchu, ale naši situaci naopak ještě zhoršují. Místo nich nabízí konkrétní alternativy a řešení, která mohou postupně, krůček po krůčku, ovlivnit váš život k lepšímu. Zapomeňte na to, že klíčem k úspěchu je tvrdá práce a zdravé sebevědomí, že pozitivní afirmace změní váš život, nebo že když budete úspěšní, budete také šťastní.

Víte, že Lionel Messi, Kate Moss nebo Robbie Williams si nikdy nevěřili, ale přesto jsou úspěšní a zná je celý svět?

 

Motivační lži

Proč jen pozitivní myšlení nefunguje?

Autor: Steffen Kirchner

Vydalo: nakladatelství Knihy Kazda
Překlad: Jana Vladarzová
Počet stran: 416
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2016
ISBN: 978-80-7462-983-9

Přečtěte si více o knize Motivační lži, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Co opravdu přináší radost zaměstnancům

Když teď odhlédneme od platu – co je vlastně pro lidi důležité, aby se na pracovišti cítili vysoce motivovaní? Musí tam být lidskost, nebo prostě jen lepší káva? Reprezentativní studie „Pracovní motivace 2014“ organizace ManpowerGroup Německo přinesla několik zajímavých poznatků na toto téma. Pro tyto účely bylo dotazováno tisíc občanů Německa starších osmnácti let. (viz https://www.manpower.de/neuigkeiten/presse/weiterleitung-zu-mpg/pressemitteilungen/studie-die-10-wichtigsten-gruende-warum-der-job-spass-macht/) Ze studie vzešlo následující pořadí deseti top motivačních faktorů ve firmách:
1. Dobrý pracovní vztah ke kolegům a nadřízeným (77 %)
2. Flexibilní pracovní doba (67 %)
3. Dobrý vztah ke kolegům i mimo pracovní dobu (45 %)
4. Firemní podpora zdraví (38 %)
5. Příjemné prostorové řešení (35 %)
6. Týmová práce (33 %)
7. Bezplatné nápoje (32 %)
8. Květiny v kanceláři (28 %)
9. Malé pozornosti (24 %)
10. Individuální uspořádání pracovního stolu (24 %) (str. 334–335)

 

Vyhrajte knihu Motivační lži

Snažíte se stále změnit svůj život a být úspěšní? Už vás štvou věty typu, že na úspěch se musíte naprogramovat, aby potom přišel sám? Zkoušeli jste myslet pozitivně, ale ať se snažíte, jak chcete, rozdíl nevidíte? Pouze to totiž nestačí, dokonce některé motivační metody vaši spokojenost naopak snižují a celkovou situaci zhoršují. Na pravou míru se je rozhodl uvést kouč Steffen Kirchner a přináší také nové konkrétní alternativy a řešení, která fungovat budou.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Motivační lži vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Motivační lži
probíhá od 5. do 11. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Motivační lži

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMotivační lži
Proč jen pozitivní myšlení nefunguje?

Kirchner, Steffen

Jota, 2016

Napsat komentář