Zasoutěžte si o humorné příhody odvážného otce

dite-skolkou-povinne-ze-zivota-andilku-perex
Vtipné a rozverné zážitky M. M. Cabicara s dcerou Viki si získaly mezi čtenáři mnoho fanoušků, proto vyšlo už jejich třetí pokračování. Začtěte se do jejich příběhů i vy, a pokud máte také děti, možná se v nich poznáte.

Život s dítkem školkou povinným

Třetí pokračování nejúžasnější humorné knížky všech dob!

Zcela nové vtipné příhody jednoho odvážného otce, který se svou čtyřletou dcerkou Viki prožívá všední situace s nevšedním nadhledem a laskavým humorem, jehož absurdita čtenáře rozveselí tak, že se řehtají a slzí smíchy a nedokážou se od čtení odtrhnout. Rozverné příběhy si získaly tisíce příznivců a ti se shodují v jediném: „Při čtení nejezte ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře.“

 

Dítě školkou povinné – Ze života andílků

Nové vtipné příhody očima odvážného otce

Autor: M. M. Cabicar

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-271-0344-7

Přečtěte si více o knize Dítě školkou povinné – Ze života andílků, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte ani na ukázku a náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

mmcabicarM. M. Cabicar se narodil v Praze. Pravděpodobně se narodil. Podle některých pramenů vyšel jako příloha nedělních novin. V úterý. O jeho dětství se toho mnoho neví, kromě toho, že jako dítě byl mnohem menší než teď a v jedenácti letech mu jednou bylo skoro dvanáct. Psát začal někdy na základní škole, asi v první třídě, a podle dostupných zdrojů to byly zpočátku hlavně velká písmena. Postupně se zlepšoval, až začal psát i G nebo F.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte knihu Dítě školkou povinné – Ze života andílků

Mnoho zábavných zkušenosti a zážitků s dcerkou Viki zužitkoval M. M. Cabicar už v předchozích knihách Dítě školkou povinné – Humorné příhody očima odvážného otce a Dítě školkou povinné – Jak čůrají nevěsty, jenže děti jsou nevyčerpatelným zdrojem inspirace a vždy vymyslí něco, čím vás znovu překvapí. Proto vychází již třetí pokračování oblíbené humorné knihy, při jejímž čtení se nebudete moci přestat smát. Přesvědčte se o tom sami právě nyní.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dítě školkou povinné – Ze života andílků vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Dítě školkou povinné – Ze života andílků
probíhá od 31. prosince 2016 do 13. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Dítě školkou povinné – Ze života andílků

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDítě školkou povinné – Ze života andílků
Nové vtipné příhody očima odvážného otce

Cabicar, M.M.

Cosmopolis, 2016

Napsat komentář