Vyhrajte návod, jak mít kontrolu nad svými geny

plan-genove-terapie
Vzdali jste boj s kily navíc, protože zkrátka máte obezitu v rodině? Bojíte se, že budete trpět cukrovkou stejně jako vaše babička? Přestaňte se strachovat, převezměte kontrolu nad svými geny a zaměřte se na prevenci právě nyní.

Ovládněte své geny

Geny nezměníme, ale jejich projevy změnit můžeme.

Změnou jídelníčku a životního stylu převezměte kontrolu nad svými geny!

Zemřela vaše matka na rakovinu? Trpěl váš otec srdečním onemocněním a babička cukrovkou? Vzdali jste boj s nadbytečnými kily, protože přece všichni ve vaší rodině byli odjakživa „trochu při těle“? Máte s přibývajícím věkem stále větší obavy o své zdraví?

Uznávaný onkolog a průkopník celostní medicíny přichází s revolučním přístupem k prevenci a léčení nemocí, o kterých jsme se dlouho domnívali, že jsou dědičné. Zatímco klasická medicína se zaměřuje na léčení příznaků, doktor Mitchell Gaynor zvolil jinou cestu – zacílil přímo na DNA. Nemůžeme ovlivnit geny, se kterými se rodíme, ale můžeme změnit způsob, jakým se během našeho života projeví.

Nemusíte onemocnět rakovinou ani zemřít na infarkt. Vezměte své zdraví a život do vlastních rukou! S touto knihou to zvládnete.

 

Plán genové terapie

Autor: Mitchell L. Gaynor

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Jan Kozák
Počet stran: 416
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-7462-980-8

Přečtěte si více o knize Plán genové terapie, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nenechte si také ujít náš článek a ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Představte si, že od posledního většího jídla uplynula pouhá hodina a vy už zase máte hlad jako vlk. Víte, že byste neměli nic jíst – možná jste posnídali velkou misku cereálií nebo jste k obědu měli hamburger se smaženými hranolky –, jenomže žaludek na vás pořád naléhá: „Nakrm mě!“ A vy přesně víte, po jakém jídle toužíte: po pytlíku chipsů, energetické tyčince, po vysokém kelímku moka latté, kterou prodávají v bistru.
Nic z toho nedává smysl – není to vůbec rozumné, zvlášť když se snažíte zhubnout. Přece máte dost uložené energie na to, abyste mohli normálně fungovat a nemuseli přijímat další. Potíž je v tom, že když tělo řekne mysli, že potřebuje jídlo, může ta mysl vědět svoje a tělo stejně vždycky vyhraje. Co se to tady děje?
Děje se to, že máte hlad. Chci tím říct, že váš mozek přijímá signály, které vás motivují k doplnění tělesných zásob energie. Proč ale vaše tělo volá po dalším jídle, když jste před chvílí dojedli? Nebo jinak, proč se váš apetýt snaží vyvést z konceptu stávající energetickou rovnováhu vašeho těla? (str. 59)

 

Vyhrajte knihu Plán genové terapie

Myslíte si, že některé nemoci jsou jednoduše dědičné a lze se jim jen těžko vyhnout? Uznávaný americký onkolog a průkopník celostní medicíny Mitchell L. Gaynor vás ve své knize přesvědčí o opaku. Zjistěte, jak své zdraví můžete jednoduše ovlivnit sami. Stačí změna v jídelníčku a životním stylu a nemusíte se bát, že vás potkají stejné neduhy jako vaše příbuzné. Nemusíte mít problémy s vysokým tlakem jen proto, že je má váš otec, nebo zemřít na infarkt stejně jako babička. Právě nyní nastal čas naučit se ovládat své geny.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Plán genové terapie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Plán genové terapie
probíhá od 22. do 28. října 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Plán genové terapie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlán genové terapie
Změnou jídelníčku a životního stylu převezměte kontrolu nad svými geny!

Gaynor, Mitchell L.

Jota, 2016

Napsat komentář