Zasoutěžte si o knihy se sportovní tématikou

Grada-sportovni-perex
Toužíte po vyrýsovaných svalech a chcete si být jisti, že děláte vše správně? V tom případě vám poradí příručka věnovaná posilování. Pokud preferujete spíše klidnější cvičení, jakým je jóga, sáhněte po druhé publikaci, kterou vám představíme.

Velká kniha posilování

Kniha detailně popisuje všechny hlavní aspekty silového tréninku – ať už je jeho cílem nárůst svalové hmoty, rozvoj svalové síly, nebo úbytek tuku. Jedná se o ucelený tréninkový návod obsahující definice klíčových pojmů a postupů či výběr vhodných tréninkových prostředků, a to včetně nejnovějších inovací a metody rozvoje jednotlivých svalových skupin. Přináší čtenáři bohatý výběr tréninkových programů, metod a cviků a nabízí mu konkrétní příklady tréninkových jednotek. Každá tréninková metoda je navíc doplněna informací o obtížnosti, účinnosti a o rychlosti, s jakou lze dosáhnout požadovaného cíle.

Naleznete v ní celkem 381 posilovacích cviků rozdělených podle svalových skupin, popis jejich správného provedení včetně názorných fotografií, což zajisté ocení především začátečníci. Zkušeným a pravidelně trénujícím sportovcům publikace pomůže překonat stagnaci ve výkonnosti, případně vyřešit jiné problémy, se kterými se při silovém tréninku mohou setkat.

Autor: Jim Stopanni

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 640
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-247-5643-1

Přečtěte si více o knize Velká kniha posilování.

 

Jóga, očista a rituály

Ájurvéda, tradiční indický přístup ke zdraví, přinesla společně s jógou do mého života prostředky pro zdroj fyzické a mentální energie. V souladu s těmito přístupy se s vámi rád podělím o návod, jak být fit a v kondici a jak během relativně krátké doby dosáhnout očisty. Představím vám jednoduché sestavy jógových ásan, krije, práci s dechem, techniky pro správné trávení a vylučování či jógové a očistné rituály pro každý den. Kombinací pohybu, vhodné stravy a očistných technik si vytvoříte program, který můžete jednoduše praktikovat v domácím prostředí.

Kniha je protkána příběhy očisty těla, mysli a vědomí z indického prostředí, a přinese vám tak ucelený pohled na jógovou spiritualitu.

Autor: Václav Krejčík

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-247-5813-8

Přečtěte si o knize Jóga, očista a rituály více.

Obě knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Vyhrajte jednu knih dle vlastního výběru

Patříte mezi nadšené budovatele svalové hmoty a chcete se přiučit nové cviky? S pomocí podrobného vysvětlení a ilustračních fotografií vám půjde cvičení mnohem lépe a brzy dosáhnete požadovaného cíle. Pokud vás nebaví posilování, ale toužíte se spíše uvolnit a očistit tělo i mysl, inspirujte se ve druhé publikaci, která vás naučí jednoduché jógové sestavy a přináší i mnoho užitečných rad z dalších oblastí, které souvisí se zdravým životním stylem. Záleží jen na vás, který z titulů si vyberete.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Velká kniha posilování a Jóga, očista a rituály. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z nakladatelství Grada
probíhá od 1. do 14. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy věnované sportu dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha posilování
Druhé, přepracované a rozšířené vydání

Stopanni, Jim

Grada, 2016

zobrazit info o knizeJóga, očista a rituály
Domácí jógové studio

Krejčík, Václav

Grada, 2016

Napsat komentář