Zasoutěžte si o klíč od světa zázraků a radosti

Elizabeth Gilbertova_Velke kouzlo
Sníte o bohatém životě, který vás bude naplňovat? Nezáleží na tom, co je vaším dávným snem, zkrátka se za ním vydejte. Na této úžasné cestě za poznáním sebe sama vás provede kniha od spisovatelky Elizabeth Gilbertové.

Objevte poklady ve vašem nitru

Jak prožít bohatý život bez obav.

Inspirativní kniha úspěšné autorky o cestě za naplňujícím, bohatým životem, o kterém sní každý z nás.

Elizabeth Gilbertová, autorka bestselleru Jíst, meditovat, milovat, ve své nové knize sdílí se čtenáři svůj jedinečný pohled na kreativitu. S úžasnou empatií a bezbřehou velkorysostí nám dává nahlédnout do tajemného světa inspirace. Vybízí nás, abychom přijali svou přirozenou zvídavost a odložili zbytečné trápení. Na názorných příkladech ukazuje, jak uchopit vše, co milujeme, a jak naopak čelit tomu, čeho se nejvíce obáváme. Suverénně balancuje mezi oduševnělým duchovnem a optimistickým pragmatismem a povzbuzuje nás k odhalení „cenných klenotů“, které jsou ukryty uvnitř každého z nás.

Je jedno, jestli chcete napsat knihu, dělat umění, jít za svým dávným životním snem nebo jen prosytit svůj každodenní život uvědomělostí a vášní, VELKÉ KOUZLO, které pocítíte v okamžiku, kdy objevíte svůj vnitřní poklad, vám otevře dveře do světa zázraků a radosti.

Máte odvahu objevit poklady, jež jsou ukryty ve vašem nitru? Tato kniha bude vaším průvodcem na úžasné cestě za poznáním sebe sama.

 

Velké kouzlo

Autorka: Elizabeth Gilbertová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Věra Kovářová
Počet stran: 323
Dostupné ve formátech: ePUB, mobi – Kindle
Vydáno: 2016

Přečtěte si více o e-knize Velké kouzlo, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout ukázku, nebo náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte e-knihu Velké kouzlo

Chcete být v životě šťastní a cítit se naplnění? Odložte zbytečná trápení, přijměte svou přirozenou zvídavost a vydejte se na cestu za sebepoznáním. Jak čelit tomu, čeho se obáváme, a jak naopak přijmout věci, které milujeme, tak, aby nám pomohly v sebezdokonalování? Inspirujte se v knize Elizabeth Gilbertové, která se s vámi podělí o svůj jedinečný pohled na kreativitu a pomůže vám objevit poklady, které se skrývají i ve vašem nitru.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou e-knihu Velké kouzlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o e-knihu Velké kouzlo
probíhá od 10. do 16. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 e-knihy Velké kouzlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelké kouzlo
E-kniha

Gilbertová, Elizabeth

Jota, 2016

Napsat komentář