Vyhrajte žhavý thriller z Mohavské pouště

rez nahled
Je horké léto a Kristine s Danielem se vydávají do Kalifornie, aby zde společně s rodinou oslavili 4. červenec – Den nezávislosti. Když zastaví na opuštěném odpočívadle, rozhodně netuší, jakou roli bude hrát v jejich příběhu. Na svou oběť zde totiž číhá zvrácený zločinec.

Cesta za záchranou snoubence

Horké léto v Mohavské poušti. Kristine Rushová a její snoubenec Daniel jsou na cestě z Las Vegas do Lake Arrowhead v Kalifornii, kam mají dojet, aby společně s rodinou oslavili 4. červenec.

Zničehonic je však Daniel unesen z liduprázdného odpočívadla a Kristine se musí rozhodnout: vrátit se domů bez úhony a s myšlenkou, že už nikdy neuvidí svého snoubence, nebo vyrazit na cestu do spalující pouště a pokusit se Daniela najít.

Když se rozhodne svého snoubence začít hledat, ještě netuší, že její kroky povede vrah. Kristine však nemá na výběr.

Musí podniknout epickou cestu přes křiklavé záblesky silničních kasin, opuštěné dálniční zastávky a přežít hrůzy, které si nikdy předtím nedovedla ani představit…

 

Řez

Autorka: Vicki Petterssonová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Alena Peisertová
Počet stran: 280
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-247-5639-4

Přečtěte si více o knize Řez, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte ani na ukázku a náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Vyjde ze mě pronikavý výkřik plný hrůzy, až se zdá, že svou silou zboří zdi. Výkřik ostřejší než nůž.
Neváhám.
Vrhnu se vpřed. Vrazím pěst do jedné z tenisek, pak se otočím a zasáhnu čepel. Ten pohyb není zdaleka dokonalý, ale na druhé straně dveří někdo překvapené zavrčí. Nůž s rachotem spadne mezi mě a ty hnědé boty.
Znovu už ne.
Přišlápnu nůž drahou balerínou a snažím se nohu zatáhnout zpátky pode dveřmi, když mi ta těžká bota šlápne na špičky prstů. Bolest pronikne až do morku mých křehkých kostí a já znovu vykřiknu. Ucuknu a do očí mi vyhrknou slzy. Přes ně vidím, jak nůž mizí v ruce s černou rukavicí.
Znovu se vrhám proti dveřím, útočím teniskou na otvor a řvu tak, že mě musí být slyšet až na dálnici. „Nech mě bejt! Do prdele, nech mě bejt! Zmiz!“
Boty se pohnou – ustupují! – a já nabírám dech, abych vykřikla ještě hlasitěji, když se ozve jediné slovo.
„Ne.“ (str. 21)

 

O autorce

Vicki Petterssonová je autorkou amerického bestselleru letošního jara Swerve (česky nyní pod názvem Řez), který se drží na předních místech v žebříčcích New York Times a USA Today. Je autorkou populární městské fantasy Signs of Zodiac a také temné fantasy série Celestial Blues. Žije střídavě v Las Vegas a v Dallasu.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Řez

Je třetího července a Kristine se svým snoubencem Danielem projíždějí rozpálenou Mohavskou pouští na své cestě do Lake Arrowhead, kde mají v plánu zúčastnit se oslavy Dne nezávislosti u Danielových rodičů. Nic nenasvědčuje tomu, že by do cíle neměli dorazit podle plánu, ale to by nesměli zastavit na špatném odpočívadle. Daniel zmizí z auta a Kristin začnou přicházet podivné zprávy. Musí se rozhodnout, zda urychleně zmizí s vědomím, že její snoubenec zemře, nebo se jej pokusí zachránit a bude plnit rozkazy vyšinutého únosce. Kristin zvolí druhou možnost a v tu chvíli začíná hra na život a na smrt. Napadlo vás někdy, čeho jsou lidé schopni pro záchranu milovaného člověka? Nad odpovědí se můžete zamyslet při čtení strhujícího thrilleru od americké autorky Vicki Petterssonové, jehož tempo je doslova vražedné.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Řez vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Řez
probíhá od 28. ledna do 10. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery s dech beroucím tempem Řez

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŘez
Jedna cesta, jedna žena, jeden vrah

Petterssonová, Vicki

Grada, 2015

Napsat komentář