Zasoutěžte si o román rozštěpený do dvou realit

Mozna-v-jinem-zivote-perex
Hannah Martinová se stále snaží najít správnou cestu, po které by se mohla ve svém životě vydat. Střídá nejen zaměstnání, ale i místa pobytu, a ani v partnerském životě to není o nic stálejší. Je možné, že se vše zlomí po návratu do rodného města?

Zásadní volba krátce po půlnoci

Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuší, jak naložit se životem. Poté co se přestěhuje zpátky do Los Angeles, zavede ji její nejlepší kamarádka Gabby do baru, kde potká svou dávnou lásku Ethana. Krátce po půlnoci se Hannah ocitá před zásadní volbou – buď odejde domů s kamarádkou, anebo zůstane s Ethanem.

Co se stane, když odjede s Gabby? Co se stane, když odjede s Ethanem?

Od této chvíle se kniha štěpí na dva vzájemně se prolínající příběhy, v nichž má její volba obrovské důsledky pro ni i pro lidi kolem. A jak se obě odlišné reality rozvíjejí, vyvstávají v příběhu hlubší otázky o osudu a pravé lásce: Platí, že co se má stát, to se stane? Jak moc určuje náš život náhoda? A existuje něco jako spřízněná duše? Hannah věří, že ano. A v obou světech je přesvědčená o tom, že ji našla.

 

Možná v jiném životě

Autorka: Taylor Jenkins Reidová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jana Mandelíková
Počet stran: 256
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-204-3797-6

Přečtěte si více o knize Možná v jiném životě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. A nezapomeňte také na náš článek.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Minulý týden se všechno nakupilo. Holka, co jsem si od ní pronajímala byt, mi dala dvoutýdenní lhůtu na vystěhování, protože byt potřebovala pro sebe. Šéf po mně v práci vyjel a naznačil mi, že lepší směny připadnou těm, co odhalí výstřih. Zasekla jsem se na hodinu a půl v metru na lince G, když se jiné metro rozbilo ve stanici Bowling Green. Michael mi pořád volal a nechával vzkazy a chtěl, abych mu dovolila všechno vysvětlit. Říkal mi, že kvůli mně svou ženu opustí. Stydím se přiznat, že jsem se proto cítila líp, i když jsem se kvůli tomu zároveň cítila naprosto příšerně.
A tak jsem zavolala Gabby. A plakala. Přiznala jsem, že je to v New Yorku mnohem těžší, než jak jsem předstírala. Přiznala jsem se, že mi to nevychází, že se můj život nevyvíjí tak, jak chci. Řekla jsem jí, že potřebuju změnu.
A ona na to: „Vrať se domů.“
Trvalo mi chvíli, než jsem si uvědomila, že si myslí, že bych se měla vrátit do Los Angeles. Už to je tak dávno, co jsem své rodné město považovala za domov.
„Do L. A.?“
„Jo,“ řekla. „Vrať se domů.“
„Víš, že tam je Ethan,“ namítla jsem. „Myslím, že se před pár lety přestěhoval zpátky.“

 

Vyhrajte knihu Možná v jiném životě

Devětadvacetiletá Hannah nemá tušení, co chce od svého života. Nemá stálého přítele, neustále se stěhuje z města do města a adresy střídá skoro stejně často jako ponožky. Poté, co se rozhodne vrátit zpátky do Los Angles, setkává se nejen s nejlepší kamarádkou Gabby, ale i dávnou láskou Ethanem. Je právě shledání s ním tím správným impulzem, díky kterému si Hannah uvědomí, jak naložit se svým životem? Nebo bude lepší, když v nejlepším zábavu utnou a vrátí se s Gabby domů? Hlavní hrdinka si vyzkouší obě možnosti, protože Taylor Jenkins Reidová knihu rozštěpila na dva vzájemně se prolínající příběhy. Přečtěte si je právě nyní i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Možná v jiném životě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Možná v jiném životě
probíhá od 7. do 20. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Možná v jiném životě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMožná v jiném životě

Reidová, Taylor Jenkins

Mladá fronta, 2015

Zasoutěžte si o román rozštěpený do dvou realit - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. jacline napsal:

    Dobrý den,
    dnes přišla výhra v soutěži – kniha Možná v jiném životě. Děkuji.

Napsat komentář