Vychází druhý díl Téměř ctihodné ligy pirátů

Caroline Carlsonova_Postrach Jiznich teritorii
V pokračování oblíbené série pro děti a mládež, nazvaném tentokrát Postrach Jižních teritorií, na vás čeká ještě více pirátů, magie i úžasných dobrodružství.

Hilary Westfieldová je pirátka. Postrach Jižních teritorií! Statečná, odvážná, nebojácná a… trochu zlenivělá. Ano, v poslední době opravdu neobjevila žádný poklad. A opravdu nebojovala s tolika bídáky, jak by se slušelo. Ale je to dostatečný důvod, aby byla i se svou posádkou vyloučena z řad pirátů? Jenže ani její odvaha, znalosti magie, dokonce ani výmluvný chrlič nepřesvědčí Téměř ctihodnou ligu pirátů o tom, že je titulu Postrach Jižních teritorií hodna. Aby uhájila svou čest a špatné jméno piráta, vydá se Hilary znovu za dobrodružstvím na Širá moře.
Výprava tentokrát zahrnuje (mimo jiné): pátrání po unesené Čarodějce, setkání s neschopnými královskými inspektory i s bandou padouchů, kteří si říkají Vzbouřenci, a – to ze všeho nejhorší a nejděsivější – ples!

Pro čtenáře od deseti let.

 

Téměř ctihodná liga pirátů: Postrach Jižních teritorií

Autorka: Caroline Carlsonová
Přeložila: Romana Bičíková

Počet stran: 280
Vazba: vázaná
Formát: 135×207 mm
ISBN: 978-80-7491-544-4
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Postrach Jižních teritorií vydalo nakladatelství Host.

 

Caroline Carlsonová

Caroline Carlsonová je americká autorka knih pro děti. Na literární scénu vstoupila zábavným a svěže napsaným příběhem o odhodlané pirátce, mluvícím chrliči a jejich plavbě za pokladem. Kniha dosud vyšla v sedmi zemích a pyšní se řadou ocenění (např. Nejlepší kniha pro děti za rok 2013 podle Asociace amerických knihkupců). Poklad Čarodějky ze severu je prvním dílem plánované trilogie Téměř ctihodná liga pirátů. Druhý díl Postrach Jižních teritorií vychází v listopadu 2015.

Informace o autorce byly čerpány ze stránek nakladatelství Host.

 

Doporučujeme

Chcete se dozvědět více nejen o autorce, ale také o její oblíbené knižní sérii Téměř ctihodná liga pirátů? Přečtěte si náš článek věnovaný prvnímu dílu Poklad Čarodějky ze severu.


Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTéměř ctihodná Liga pirátů 2: Postrach Jižních teritorií

Carlsonová, Caroline

Host, 2015

Napsat komentář