Zahrajte si o pomocníky pro zdravý životní styl

Noxi-dle-vyberu-perex
V poslední době se stále více lidí začíná zamýšlet nad tím, jak se stravovat, jak žít a co dodržovat, abychom byli zdravější. Proto na našem trhu existuje mnoho publikací věnovaných zdravému životnímu stylu a my vám tři z nich představíme.

Zajímáte se o alternativní léčbu a věříte, že není nutné běhat hned do lékárny, ale účinné prostředky můžete najít i v přírodě? Či spíše pokukujete po veganské stravě a hledáte tipy, z jakých potravin načerpat co nejvíce síly a zdraví? Nebo dokonce trpíte intolerancí laktózy a chcete si zjistit více o možnostech, jak se zbavit problémů s tím souvisejících? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli „ano“, máme pro vás publikace, které se tomu či onomu tématu věnují. Stačí si jen vybrat a pustit se do čtení. Právě nyní mají tři z vás šanci vyhrát jednu z knih Rostlinná antibiotika, Superpotraviny a Intolerance laktózy v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Rostlinná antibiotika – Tajné zbraně přírody

Naučte se využívat přírodní zdroje a léčit nejrůznější onemocnění bez chemických prostředků. Užívejte přírodní antibiotika, která jsou navíc levnější, účinnější a šetrnější k organismu a lze je dostat bez předpisu. Léčivými rostlinami podpoříte efektivně svůj imunitní systém při boji s choroboplodnými zárodky.

V knize najdete přehled chemických antibiotik, jejich výhody a nevýhody, popisy 30 nejúčinnějších rostlinných antibiotik a nejčastější infekční nemoci a jejich přírodní léčbu.

Autorka: Aruna M. Siewertová

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Jana Pecharová
Počet stran: 128
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-8111-305-5

Přečtěte si více o knize Rostlinná antibiotika – Tajné zbraně přírody.

 

Superpotraviny – Zdroje síly z přírody

V této knížce najdete všechno důležité o zdravých látkách obsažených v superpotravinách a o jejich fantastických účincích. 25 podrobných portrétů nejdůležitějších superpotravin – exotických i domácích – s praktickými tipy a přes 40 veganských receptů, které obohacují kulinářský všední den. Interview s experty na téma řasy, obilné trávy a divoké byliny.

Autorka: Susanna Bingemer

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Jana Pecharová
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-8111-319-2

Přečtěte si o knize Superpotraviny – Zdroje síly z přírody více.

 

Intolerance laktózy

Poznejte příčiny laktózové intolerance a zjistěte, jak se bezpečně vyhnout mléčnému cukru.

Publikace nabízí řešení problémů, jako jsou bolesti a křeče v žaludku, nadýmání, průjem. Díky třífázovému programu s množstvím praktických tipů budete mít intoleranci na laktózu trvale pod kontrolou a můžete si vychutnat život bez potíží.

Autorka: Doris Fritzscheová

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Pavla Lutovská
Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-8111-258-4

Přečtěte si více o knize Intolerance laktózy.

 

Vyhrajte knihu dle vlastního výběru

Rozhodli jste se věnovat více pozornosti svému tělu a udělat něco pro své zdraví? Pokud si stále nejste jistí, z jaké strany se do nového životního stylu pustit, vezměte si k ruce některou z výše zmíněných knih. Zda si vyberete bylinky, superpotraviny, nebo se rozhodnete konečně zatočit se svou nesnášenlivostí laktózy, je jen na vás.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou jednu z knih dle vlastního výběru. Můžete si zvolit libovolný z titulů Rostlinná antibiotika, Superpotraviny a Intolerance laktózy. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Rostlinná antibiotika,
Superpotraviny a Intolerance laktózy
probíhá od 12. do 25. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy věnované zdraví dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRostlinná antibiotika
Tajné zbraně přírody

Siewertová, Aruna M.

Noxi, 2015

zobrazit info o knizeSuperpotraviny
Zdroje síly z přírody

Bingemer, Susanna

Noxi, 2015

zobrazit info o knizeIntolerance laktózy

Fritzscheová, Doris

Noxi, 2015

Napsat komentář