Vyhrajte netradiční princeznovský příběh pro děti

Kdo-si-prdnul-u-dvora-perex
Nevíte si občas rady, jak dětem vysvětlit některé věci? Příručky na to, jak jim objasnit, co je to smrt nebo jak se rodí děti, už na trhu najdete. Ale co věc, kterou dělají všichni, ale nikdo se k ní nechce přiznat? Řeč není o ničem jiném než o prdech.

Smradlavé námluvy

Račte vstoupit do načančaného světa královského dvora, kde se právě princ Joachim uchází o ruku sličné princezny Lenky. A vtom se to stane! Otázka z názvu knihy přináší zápletku téměř detektivní.

Roztomilá obrázková knížka vtipně zpracovává situaci důvěrně známou každému dítěti z mateřské školky. Prděli už dinosauři, prdí i krávy, opice a samozřejmě také člověk. Všichni prdí. A kdo tvrdí, že ne, ten prdí ze všech nejvíc!

Pro čtenáře od tří let.

Kdo-si-prdnul-u-dvora-ukazka

 

Kdo si prdnul u dvora

Kdo-si-prdnul-u-dvora-obalkaAutor: Jonáš Ovanul

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Alžběta Göbelová
Počet stran: 40
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-7491-574-1

Přečtěte si více o knize Kdo si prdnul u dvora, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. Můžete si také prolistovat ukázku, nebo přečíst náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorovi

Doc. MUDr. Jonáš Ovanul, CSc. (nar. 1957) je přední český flatulolog, tedy odborník přes prdění a vše, co s tím souvisí. Vyučuje na Karlově univerzitě v Praze, ve svém oboru publikoval řadu odborných i populárně-naučných článků. Kniha Kdo si prdnul u dvora je jeho prvním textem pro děti. Na vzniku se cennými radami podílela i jeho dcera Julie, vzděláním dětská psycholožka.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Kdo si prdnul u dvora

Napadlo by vás, že existují přímo odborníci přes prdy? Právě jeden z nich je autorem neobvyklé dětské knížky, jejíž zápletka se z humorné situace promění přímo v detektivní pátrání. Navíc jsou stránky plné barevných obrázků, které nakreslila jedna z doktorových studentek. Zajímá vás, kdo že si u dvora utrhl ostudu? Přečtěte si s dětmi vtipný příběh z královského sídla a ukažte jim, že ani jeho urozeným vznešeným obyvatelům se někdy nevyhne trapas v podobě nelibého závanu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kdo si prdnul u dvora vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kdo si prdnul u dvora
probíhá od 9. do 22. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 obrázkové knihy Kdo si prdnul u dvora

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdo si prdnul u dvora

Ovanul, Jonáš

Host, 2015

Napsat komentář