Získejte nový román od královny severské krimi

Krotitel-perex
Rodinná tragédie, na kterou narazí Erika Falcková a rozhodne se ji knižně zpracovat, má možná děsivější pozadí, než se zprvu zdálo. Navíc je možné, že tento případ souvisí se smrtí patnáctileté Victorie. Jaké tajemství skrývá Laila Kowalská?

Tajemství minulosti

Když se narodí zlo, kolika osudů se dotkne?

Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy. Při ohledání vychází najevo, že byla během svého uvěznění vystavena nelidskému zacházení. Patrik Hedström s kolegy z celého kraje horečně pátrají po pachateli, protože podobný osud hrozí dalším pohřešovaným dívkám. Victoria totiž nebyla unesena jako jediná, jen ji se však podařilo najít.

Erika Falcková navštěvuje ve vězení Lailu Kowalskou, která byla před třiceti lety odsouzena za vraždu násilnického manžela. Chce o ní napsat knihu, Laila však odmítá o události mluvit a Erika získává pocit, že se celá rodinná tragédie odehrála trochu jinak. Jaké hrozné tajemství Laila tak pečlivě střeží? A je možné, že tento třicet let starý případ souvisí s Victoriinou smrtí?

 

Krotitel

Autorka: Camilla Läckberg

Vydalo: nakladatelství Motto
Překlad: Vendula Nováková
Počet stran: 362
Vazba: vázaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-267-0394-5

Přečtěte si více o knize Krotitel, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. Můžete si také stáhnout ukázkovou kapitolu.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

„Máte někdy pocit, že vám s kluky dojde trpělivost? Že nemáte daleko k tomu, abyste překročila jakousi neviditelnou hranici?“ Bylo slyšet, že to Lailu upřímně zajímá, ale v hlase jí zazníval i prosebný tón.
Na tu otázku nebyla jednoduchá odpověď. Všichni rodiče mají patrně někdy pocit, že se pohybují na samé hranici mezi povoleným a zakázaným. V duchu počítají do deseti, zatímco se jim v hlavě honí myšlenky na to, co by byli schopní udělat, aby děti toho zlobení nechaly. Ale mezi myšlenkami a skutečným činem byl velký rozdíl. Erika tedy zavrtěla hlavou.
„Nikdy bych jim nemohla ublížit.“
Laila nejprve neodpovídala. Jen se na Eriku dívala svýma zářivě modrýma očima. Ale když na dveře zaklepal dozorce a řekl jim, že návštěvní hodiny jsou u konce, pronesla Laila tiše, s pohledem stále upřeným na Eriku:
„To si jenom myslíte.“
Erika si vzpomněla na fotky v deskách a zachvěla se. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Krotitel

Pokud jste mrazivý thriller Andělíčkářka, který vyšel v loňském roce, zhltli téměř na posezení a těšili jste se na další porci napětí v podobě nové vzrušující krimi knihy od Camilly Läckbergové, právě jste se dočkali. Vydejte se odhalit spojitost mezi třicet let starým případem a současným pátráním po pachateli a objevte ještě temnější zákoutí severského krimi žánru.

Právě nyní vám ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Krotitel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Krotitel
probíhá od 28. května do 10. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 severské krimi Krotitel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrotitel

Läckberg, Camilla

Motto, 2015

Napsat komentář