Zasoutěžte si o knihu případů seriálového Sherlocka

Sherlock-Archiv-pripadu-perex
Patříte mezi fanoušky Sherlocka Holmese? Pokud si chcete na chvíli připadat jako on, máte možnost. Unikátní kniha vás totiž vtáhne do jednotlivých případů a při listování jejími stránkami si budete připadat, jako byste stáli před důkazní tabulí.

Vše o Sherlocku Holmesovi

Sherlock-Archiv-pripadu-ukazka2Tato bohatě ilustrovaná kniha psaná formou popisu jednotlivých případů od Johna Watsona, která je proložena informacemi o historii Sherlocka Holmese, obsahuje mimo jiné také biografii sira A. C. Doyla, zajímavé osudy dřívějších adaptací, zajímavosti ohledně jednotlivých epizod, citáty tvůrců a rozhovory s herci. Pojednává o první a druhé řadě kultovního seriálu.

 

Sherlock: Archiv případů

Autor: Guy Adams

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Jana Hejná
Počet stran: 160
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-7391-152-2

Přečtěte si více o knize Sherlock: Archiv případů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart. A nezapomeňte s prohlédnout několik stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

 

Ukázka z knihy

Sherlock-Archiv-pripadu-ukazka

 

Vyhrajte knihu Sherlock: Archiv případů

Nejen případy z první a druhé řady oblíbeného seriálu s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli, ale i životopis Sherlockova „otce“ Arthura Conana Doylea a mnoho zajímavostí historických i současných najdete v neobvykle zpracované knize věnované brilantnímu soukromému detektivovi Sherlocku Holmesovi a jeho spolupracovníkovi Johnu Watsonovi. Vžijte se do jeho role a pusťte se do vyšetřování zapeklitých případů. Budete stejně úspěšní jako on, nebo budete hledat řešení na další straně? Pojďte si to vyzkoušet a uvidíte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Sherlock: Archiv případů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sherlock: Archiv případů
probíhá od 15. do 28. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Sherlock: Archiv případů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSherlock: Archiv případů

Adams, Guy

Slovart, 2015

Napsat komentář