Ukázka z knihy Dívka s hnědýma očima

Divka-s-hnedyma-ocima
Raději být sama, než si nechat znovu ublížit. Láska stejně všechno zkomplikuje. Anebo ne? Romantická kniha s něžným názvem Dívka s hnědýma očima vám odpoví na tyto otázky.

„Můžeme si o tom na minutu promluvit?“

Zdráhavě jsem přikývla a otevřela dveře.

Chata o jediné místnosti byla zařízena v rustikálním stylu. Ručně tkaný koberec doplňoval kožený nábytek a moderní osvětlení, které vypadalo jako křišťálové parohy. Rozsvítila jsem elektrické svícny v rohu a postavila tašku na zem. Pak jsem se otočila k Joeovi. Ramenem se opíral o futro a měl pootevřené rty, jako by se chystal něco říct, ale pak si to rozmyslel.

„Co jste chtěl říct?“ nevydržela jsem to.

„Vím, že na tohle existují pravidla, a uvědomuju si, že bych neměl tlačit na pilu.“ Provinile se usmál. „Ale já na to kašlu. Pravdou je, že ses mi líbila na první pohled. Jsi krásná a zajímavá ženská. Chci tě zase vidět.“ Jeho hlas zněžněl. „Tohle mi přece slíbit můžeš. Nebo snad ne?“ Když viděl, že upadám do rozpaků, zamumlal: „Vyber si místo a čas. Přísahám, že nebudeš litovat.“

Odlepil se ode dveří a doloudal se ke mně. Moje srdce se mohlo zbláznit a střídavě mě polévalo horko a chlad. Už je to dávno, co jsem byla naposled s nějakým mužem v ložnici.

Joe ze mě nespouštěl oči. Zlehka se dotkl mé tváře a pak jeho dlaň sklouzla až pod bradu.

Věděla jsem, že cítí, jak se klepu.

„Mám odejít?“ zeptal se a chystal se odtáhnout.

„Ne!“ vyhrkla jsem dřív, než jsem se stačila rozmyslet, a chytila jsem ho za zápěstí. Před několika minutami jsem spekulovala nad tím, jak ho od sebe odehnat, a teď přemýšlím jenom o tom, jak ho přimět, aby zůstal. Pod bříšky prstů jsem cítila kost a svaly, a taky pravidelný tep. Chtěla jsem ho. Toužila jsem po něm každou částí svého těla. Byli jsme tam sami, jakoby odříznutí od zbytku světa, a já nějak věděla, že když se s ním vyspím, čeká mě mimořádný zážitek.

Osmadvacet let vedu normální a obyčejný život. Proč si pro změnu nedopřát kapku vzrušení?

Tolik toho zase nechci.

Přitáhla jsem si jeho ruku kolem pasu a stoupla si na špičky. Schválně jsem se k němu přitiskla. Příjemně hřál a připadal mi pevný jako skála. Sevřel mě v náruči a začal líbat. Líně a smyslně, jako by měl nastat konec světa a nám zbývala poslední minuta poslední hodiny posledního dne. To, co dokázal s ústy a jazykem… Připadalo mi, že spolu vedeme důvěrný rozhovor. Jako by přišel na to, co potřebuju, a chtěl mi to dát. V tom polibku se skrývalo víc rozkoše než v jakémkoliv tělesném aktu, který jsem kdy poznala.

Přestal mě líbat a přivinul mě ke svému rameni. Chvíli jsme tak zůstali a zhluboka oddechovali. Byla jsem úplně mimo a zakoušela děsivý vnitřní chaos. Všechny smysly jsem měla zbystřené a dokázala jsem se soustředit jen na jediné – abych mu byla co nejblíž, abych cítila jeho kůži. Popadla jsem ho za klopy smokingu a začala ho svlékat. Ochotně mi pomohl a odhodil sako na podlahu. Bez váhání se vrhl na moje ústa a zase jsme se vášnivě líbali, jako bychom se nedokázali jeden druhého nasytit. Někde uprostřed všech těch dychtivých polibků mě chytil za zadek a přitiskl ke svým bokům. Cítila jsem, jak je vzrušený. Taky jsem byla řádně nažhavená.Dokonce mi blesklo hlavou, že když ho nebudu mít, tak snad umřu. Nikdy jsem nic takového necítila. A nikdy už cítit nebudu.

 

Pokračujte ve čtení ukázky.

Knihu Dívka s hnědýma očima vydalo nakladatelství Domino.


Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka s hnědýma očima

Kleypas, Lisa

Domino, 2015

Napsat komentář