Zasoutěžte si o recepty Marcela Ihnančáka – kuchaře z reklamy

Radost-varit-perex
Nebojte se vaření, není na něm nic těžkého, a když máte správného průvodce, zvládnete za chvíli i složitá jídla. Jako výborná příručka vám poslouží například kniha od známého kuchaře Marcela Ihnačáka, kterého můžete znát nejen z reklamní kampaně.

 

Od jednoduchých receptů až po ty složité

Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit: „Chtěl bych odstranit strach z vaření, který lidem občas svazuje ruce a brání jim v tom, aby si osvojili kuchařské umění, jinak dostupné všem.“ Ve 12 kapitolách je množství receptů – moderních, jednoduchých, ale i složitějších a nápaditých, které využívají nejen obvyklé, ale také netradiční suroviny, jež se stále častěji objevují na našem trhu. Uvařte si s Marcelem třeba carpaccio s rajčaty a restovanou slaninou, dýňovou polévku s parmazánem, tagliatelle s kuřecími játry, rajčaty a majoránkou, rizoto se sušenými hříbky a ricottou, grilovaný vysoký roštěnec s gorgonzolovým máslem, upečte koláč s paprikami a černými olivami, restované švestky s vanilkou a červeným vínem nebo připravte citrusovo-mátový sorbet.

 

Radost vařit

Autor: Marcel Ihnačák

Vydalo: nakladatelství Slovart
Edice: Kuchařky a gastronomie
Počet stran: 248
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-7391-916-0

Přečtěte si více o knize Radost vařit, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury. Významnou oblastí činnosti nakladatelství je i dovoz a prodej cizojazyčných knih o umění, designu, fotografii a architektuře a turistických průvodců.

 

Vyhrajte knihu Radost vařit

Na více než 200 stranách vás čekají recepty, na jaké si jen vzpomenete, ale především ty moderní a nápadité. Využijete tak nejen klasické suroviny, které tvoří základ každé kuchyně, ale také přísady, které jsou tak trochu netradiční, i když se na našem trhu objevují stále častěji. Stačí se jen nebát, mít chuť do učení, zajít na nákup a pustit se do vaření. Inspiraci najdete s Marcelem Ihnačákem snadno.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Radost vařit vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Radost vařit
probíhá od 27. listopadu do 10. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařky Marcela Ihnančáka Radost vařit

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRadost vařit

Ihnačák, Marcel

Slovart, 2014

Napsat komentář