Kuchařka pro alergiky

200 receptů pro celiaky a lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu

zobrazit info o knize
Nakladatelství Brána
Vydáno   8/2018
ISBN 978-80-7584-077-6
Vydání 1.
Počet stran 264
Vazba vázaná
Formát 172×241
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.

Doporučení:
Share

Související články