Vyhrajte napínavé detektivní povídky

Tak-trochu-sileni-perex
Milovníci detektivek si při vyslovení jména Jeffery Deaver vybaví napínavou knihu, ve které se zkušení detektivové snaží dostat lstivého vraha. A právě teď vychází i soubor povídek z pera tohoto autora, ve kterých jsou všichni Tak trochu šílení.

Napětí do posledního řádku

Podobně jako v předchozích antologiích se i zde setkáváme s plejádou barvitých postav: pokřivených asociálů, zhrzených partnerů, domněle uťáplých agresorů… Všichni tito aktéři si bezpochyby zaslouží nálepku, kterou jim autor přidělil v samotném názvu. Ano, jsou tak trochu šílení – což je přesně ten důvod, proč si jejich příběhy vychutnáme s gustem čtenáře, který se tak rád nechá svým oblíbeným autorem vodit za nos…
Kdykoli by se vám totiž mohlo zdát, že v dané povídce už bylo řečeno vše a žádné další překvapení na vás nečeká, čtěte dál a přesvědčte se, jaký zvrat si autor vyšetřil na poslední stránku. Nebo do posledního odstavce.
Nebo do posledního řádku.

 

Tak trochu šílení

Autor: Jeffery Deaver

Vydává: nakladatelství Domino
Překlad: Jiří Kobělka
Počet stran: 640
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2014
ISBN: 978-80-7303-979-0

Přečtěte si více o knize Tak trochu šílení, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst.

 

O autorovi

Jeffery Deaver (*1950) v jedenácti letech napsal první román, byť jen o dvou kapitolách. Na střední škole redigoval časopis a k němu vydával i svůj vlastní, literární. Žádný div, že zamířil k novinařině. Za dlouhých cest vlakem do práce a zpět zase psal, tentokrát vlastní verze svých oblíbených thrillerů.  Vstup na pomyslný Olymp mu velkou měrou zajistila originální postava kvadruplegického detektiva Lincolna Rhymea, který zatím vystoupil v hlavní roli deseti jeho románů. Hrnuly se ceny, přicházely nabídky z Hollywoodu, stoupaly honoráře, rostla autorova prestiž. Bezmála třicítka vydaných titulů se rozletěla ve více než dvacetimilionovém nákladu po celém světě. Ozvali se i správci pozůstalosti Iana Fleminga s nabídkou, aby Deaver napsal novou bondovku, která u nás vyšla pod názvem Nula stupňů volnosti.

(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Tak trochu šílení

Jestliže máte rádi napětí, bude se vám kniha od známého autora detektivních thrillerů zamlouvat. Samotné autorovo jméno je zárukou dobrého čtení a tentokrát se navíc nedočkáte jen jednoho příběhu. V povídkové knize Tak trochu šílení na vás čeká spousta rozmanitých postav, které, jak napovídá název, mají jednu vlastnost společnou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tak trochu šílení vyhrát. Ke knize navíc dostanete dvě záložky a plakátek a jeden z výherců obdrží i originální stojánek na knihu.

Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Tak trochu šílení
probíhá od 6. dubna do 19. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Tak trochu šílení a další dárky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTak trochu šílení

Deaver, Jeffery

Domino, 2014

Vyhrajte napínavé detektivní povídky - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. milcal52 milcal52 napsal:

    Právě pošta přivezla vydražené knihy, moc děkuji…hezký víkend vám přeju.

  2. milcal52 milcal52 napsal:

    Dobrý den, nechci otravovat, ale prosím vás, kdy budete asi posílat knihy z aukcí mně, ptám se kvůli poště, oni to vozí na víckrát, něco ráno, něco odpoledne a musíme dlouho na poštu čekat…

  3. Gudrun Gudrun napsal:

    Dobrý den, díky za knihy vyhrané v aukci, přišly v pořádku. Přeji pěkný víkend Lenka

  4. vladka5 napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla výhra – kniha Strážkyně pramene. Velice za ni děkuji.

  5. LenkaVL napsal:

    Díky moc,
    výhra dnes v pořádku přišla. :D

Napsat komentář