Vyhrajte sbírku veršů o moři

More-slane-vody-perex
Právě vychází sbírka básní nejen pro mladé čtenáře, ale i pro milovníky moře, protože je nejen vtipně napsaná, ale i nádherně ilustrovaná. Barevné obrázky výborně doplňují básně a kombinace, kterou tvoří, takřka voní solí. Neváhejte a pojďte se s námi na pláž brodit vlnkami a jemným pískem.

Verše se slanou příchutí

„Velké ryby Malé ryby / Každý člověk dělá chyby / Velké moře Malé moře / Každý skrývá svoje hoře,“ tak začíná zbrusu nová kniha veršů originálního básníka Radka Malého, který před třemi lety zaujal sbírkou Listonoš vítr, jež získala cenu Magnesia Litera v kategorii kniha pro děti a mládež. Tentokrát se Radek Malý věnuje tajemstvím moře, jeho krutosti, nádheře i velkoleposti. Jeho verše jako v případě minulé sbírky doslova podkreslil, dotvořil a ozdobil malíř a ilustrátor Pavel Čech. Vychází tak nádherná knížka s několika rozevíratelnými stranami, vonící široširými dálkami a oceánem – nádherný dárek pro všechny milovníky moře, dobrodružství a poezie.

 

Moře slané vody

Autor: Radek Malý

Vydalo: nakladatelství Albatros
Ilustrace: Pavel Čech
Počet stran: 40
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2014
ISBN: 978-80-00-03467-6

Přečtěte si více o knize Moře slané vody, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media. Můžete se také podívat na ukázku, nebo si několik stran rovnou stáhnout.

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy). Dnes je součástí nakladatelského domu Albatros Media a. s.

 

Vyhrajte Moře slané vody

Pokud se vám zdá, že letní dovolená je ještě v nedohlednu, navnaďte se zatím alespoň čtením. Sbírka veršů a říkanek nejen pro mladé čtenáře Moře slané vody vás do teplých krajin k moři přenese, kdy budete chtít. Při čtení básní totiž skoro uslyšíte křik racků, šumění líně se převalujících vln a ucítíte vůni moře. Nevěříte? Pojďte to vyzkoušet.

Ve spolupráci se společností Albratros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Moře slané vody vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Moře slané vody
probíhá od 13. března do 26. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 sbírky pro děti Moře slané vody

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoře slané vody

Malý, Radek

Albatros, 2014

Vyhrajte sbírku veršů o moři - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. Dobroslava napsal:

    Dokdy zasíláte výhry? Už je to nějakou dobu, co jsem našla své jméno mezi výherci básniček pro děti – Moře slané vody nebo tak nějak a zatím jsem žádnou knihu nedostala.

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,
      výhry zasílají sami nakladatelé. Nakladatelství Albatros jsme o výhercích informovali 1. dubna a obratem nám bylo přislíbeno rozeslání výher. Kniha by tedy měla být na cestě. Pokud by ani v průběhu příštího týdne nedorazila, dejte nám prosím via mail vědět, budeme odeslání urgovat.

Napsat komentář