Hry pro psí hlavičky

PerexHryProPsiHlavicky
Výcvikové metody založené na odměňování, využití kreativní síly hry ke stimulaci vašeho psa, rozvíjení jeho duševních schopností a nejen to nabízí právě vydaná kniha Claire Arrowsmithové.


Psi si rádi hrají a hry jim prospívají, a nemusí se jednat zrovna o šampiona v agility nebo mistra obedience. Tato kniha, určená především začátečníkům a „laikům“ v oblasti psího výcviku a chování, přináší čtenářům více než 75 her, u nichž se budete bavit vy i váš pes. Vše vychází z pozitivních metod výcviku a je napsáno s důrazem na přístupnost a srozumitelnost, čemuž dopomáhá i bohatý obrazový doprovod každé hry nebo triku.

Ukázka z knihy


Hry pro psí hlavičky

Autorka: Claire Arrowsmithová

Počet stran: 160
Formát: 165 x 220 mm
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7428-207-2
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Hry pro psí hlavičky vydalo nakladatelství Plot.


Nakladatelství Plot vydává knihy několika tematických okruhů od odborné literatury přes mytologii, beletrii a poezii, dětskou literaturu, kuchařky a zdraví. Prim ovšem hraje kynologická literatura, která se věnuje výchově, výcviku, psím sportům i monografiím jednotlivých plemen. Nakladatelství spolupracuje s kvalitními autory, jejichž jména mají v oblasti kynologie zvuk a na jejichž rady a zkušenosti se může spolehnout každý chovatel.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHry pro psí hlavičky

Arrowsmithová, Claire

Plot, 2014

Napsat komentář