Zahrajte si o krimi román Volání kukačky

volani_kukacky_perex
Očekávaný detektivní příběh z pera J. K. Rowlingové, který napsala pod pseudonymem Robert Galbraith, vychází již tento týden. Strhující děj vás na téměř pěti stech stranách vtáhne a nepustí. Pojďte se o tom sami přesvědčit.

Seznamte se s detektivem Strikem

Když se slavná modelka Lula Landryová zřítí ze svého zasněženého balkonu v londýnské čtvrti Mayfair, dojdou vyšetřovatelé rychle k závěru, že šlo o sebevraždu. Případ se zdá být uzavřen. Lulin bratr má však stále jisté pochybnosti. A najatý soukromý detektiv má za něj odhalit pravdu. Cormoran Strike je válečný veterán, který si z Afghánistánu odnesl těžké zranění, i jizvy na duši. Během řešení případu proniká do světa distingovaných bohatých mužů a krásných svůdných žen, odhaluje skryté souvislosti a sám se ocitá ve smrtelném nebezpečí. Tento napínavý kriminální román působivě líčí atmosféru velkoměstského Londýna – od ospalého poklidu ulic ve čtvrti Mayfair po zapomenuté hospůdky v East Endu a čilý ruch v Soho. Volání kukačky je vysoce ceněný debut Roberta Galbraitha, v němž se poprvé setkáváme s detektivem Cormoranem Strikem a jeho sympatickou pomocnicí Robin, na jejichž další případy se můžeme těšit už nyní.

 

Volání kukačky

Autor: Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové)

Vydalo: nakladatelství Plus
Počet stran: 480
Vazba: pevná s přebalem
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-259-0233-2

Přečtěte si více o knize Volání kukačky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Plus patřící pod společnost Albatros Media. Můžete si také stáhnout ukázku.

Nakladatelství Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

Vyhrajte knihu Volání kukačky

Že nic není takové, jak se může na první pohled zdát, zjistíte společně s detektivem Strikem a  jeho asistentkou Robin. Zdánlivá sebevražda je policií brzy odložena, jenže přesně podle očekávání soukromý detektiv zjistí, že vyšetřování nebylo důkladné a v životě mladé modelky bylo mnoho tajemství. Které z nich ji zabilo? To si přečtěte sami.

Ve spolupráci se společností Albratros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Volání kukačky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Volání kukačky
probíhá od 20. února do 5. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi J. K. Rowlingové Volání kukačky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVolání kukačky

Galbraith, Robert

Plus, 2014

Napsat komentář