Poraďte Ježíškovi a vyhrajte

vanoce
Vánoce už zlehka klepou na dveře a všichni knihomolové se těší, že pod stromečkem najdou nějakou pěknou knihu. Pulty knihkupectví jsou však zaplaveny spoustou nádherných knížek a pro Ježíška je nesmírně těžké vybrat tu správnou, sám čtenář často tápe. Poraďte proto Ježíškovi!

Napište, co pěkného jste četli, čím vás kniha potěšila nebo naopak zklamala. Požádejte o zajímavé tipy i své blízké. Svěřte se nám, jaké knihy byste pod stromečkem letos chtěli najít a proč jste si vybrali zrovna tyto.

Při troše štěstí bude vaše dobrá rada odměněna. Možná dokonce hned několikrát:

  1. Přizvete-li k tomuto článku i své blízké, je velká šance, že se Ježíšek Vaším přáním inspiruje.
  2. Usměje-li se na Vás štěstí při losování, můžete čekat ještě další knižní dárek po Novém roce.

Jak se tedy zapojit do soutěže?

Stačí nejpozději 23.12.2011 v komentáři pod tímto článkem poradit Ježíškovi s výběrem knižních dárků. Při vkládání své rady byste měli být přihlášení, abychom věděli, komu případnou výhru poslat.

A pozor, stejná soutěž probíhá i na naší stránce na facebooku. Obě běží nezávisle na sobě.

Co můžete vyhrát?

Po Vánocích vylosujeme výherce těchto 5 cen:

1. cena: audiokniha Metráček + 2× kredit 100 Kč do kterékoli z našich aukcí
2. cena: Xenofobní průvodcePoláci, Maďaři, Rakušané + kredit 100 Kč do kterékoli z našich aukcí
3. cena: Fantomas kontra Juve + kredit 100 Kč do kterékoli z našich aukcí
4.-5. cena: kredit 100 Kč do kterékoli z našich aukcí

Nejsou nabízené knihy právě vaším šálkem kávy? Pouvažujte, zda nepotěší někoho z vašich blízkých. Nebo nám zkuste poradit, jak zpestřit nabídku pro příště.

Pozn.: Kredit 100 Kč lze uplatnit vždy v jedné aukci, nevztahuje se na poštovné.

 

Doporučení:
Share

Poraďte Ježíškovi a vyhrajte - DISKUZE

Počet reakcí: 44
  1. lukava napsal:

    U nás čteme celá rodina, já ráda čtu knihy od Barbary Woodové, které jsou napínavé a čtou se jedním dechem, čtu i knížky od Sandry Brown, ráda se pobavím nad knihami Haliny Pawlowské, Miroslava Švandrlíka, knížek je spousta, čtu hrozně ráda už od mala. Naposledy jsem četla knihu o Livii Klausové- Smutkem neobtěžuju. Je to zajímavé čtení, díky knize jsem poznala p.Klausovou blíž., manžel čte většinou knihy historické nebo knihy, kde se popisuje život na venkově, na horách apod.,syn nyní čte Tajemství gobelínu, k vánocům si přál 2.díl(už je nachystán), čte J.Foglara, různé dobrodružné knihy, knihy o vesmíru a dcera, která je ve druhé třídě, čte většinou zatím pohádky, listuje v encyklopediích o zvířatech, zkouší skládat podle knížek různé věci z papíru, líbí se jí Čtyřlístek.
    A co bych si přála pod stromeček? Jelikož bych se chtěla naučit háčkovat, tak bych si přála knihu Háčkování-tradiční i netradiční, kterou jsem u vás v aukci propásla

  2. Pavlinkav napsal:

    V poslední době mě naprosto uchvátila knížka pro malé čtenáře od D.Krolupperové Proč mluvíme česky. Vřele doporučuju pro školáky na 1. st.

    Sobě bych nadělila asi Nové povídky Z.Svěráka nebo Biomanželku od Viewegha. Asi ještě Ježíškovi napíšu :-)

  3. roque napsal:

    Milý Ježišku,
    myslím že většina lidí určitě nepohrdne sériemi knížek Harry Potter nebo Stmívání. Moc se mě i mé sestře líbila i série knížek Percy Jackson od Alana Rickmana. Kdybych je vyhrála, byla bych moc ráda a ses sestrou, která díky mě taky začala hodně číst, bychom si užili tyto skvělé knížky. I ostatní by jistě našli uplatnění pro výše jmenované knížky. :)

  4. slunicko321 napsal:

    Náš ježíšek má pro děti atlas se zvířátky a pro menší děti krtečka 2 knížečky.

  5. yvetamack yvetamack napsal:

    Objevila jsem před časem autora Wilbur Smith.Je to spisovatel,který mě obsahem svých knih vyloženě dostal.Podotýkám,že jsem nebyla nikdy moc na čtení,ale od tohoto autora jsem si koupila a přečetla za jeden rok 15 knih.Moc hezké čtení,doporučuji.

  6. marvan napsal:

    Poslední Jindra Tichá a její Svatba snů, Slovenka Eva Urbaníková a Příliš osobní známost, Čechošvéd Zdenek Červenka a Změna je život, přes hrozné kritiky se mi líbila i Tajná kniha Ireny Obermannové, ač ji jinak nečtu.
    Čekám na Nevěru po americku Martiny Formanové, Mafie v Praze od M. Viewegha, chci si přečíst Schweik it easy od Josefa Moníka a další, novou Evu Urbaníkovou…název jsem zapomněla.
    Přes vánoce by bylo co dělat.
    Jíst a číst.
    Hm, raději číst a sportovat.

  7. ivets napsal:

    Účastníci zájezdu od Michala Viewegha určitě nikoho neotráví…

  8. Marci55 napsal:

    Tak já bych ráda dostala knihu Templářská šifra a Pentagram

  9. Dobroslava napsal:

    Milý Ježíšku,
    už nějakou dobu je u nás skoro zakázané kupovat další knihy, protože je už nemáme kam dávat. Své knihomolské choutky si plním v knihovně a za pomoci přátel. Ale kdybys mi něco přinesl ty, jistě by mě s tím nevyhodili. Líbila by se mi třeba Žena v (kon)kursu Evy Brabcové nebo Něco za něco Markéty Dočekalové. Taky cokoliv od Tomiho Okamury nebo jakákoliv pěkná detektivka ( a nemusí to být ani poslední Lars Kepler). Pokud by ses náhodou trefil do knihy, kterou už máme, věděli bychom, komu ji darovat.

  10. irenajak napsal:

    Ráda bych dostala nějakou encyklopedii.

  11. Seboosis napsal:

    Pritel by jiste nepohrdl knihou Jak se dozit 100 let, on totiz neustale tvrdi, ze tu bude jeste dyl :) A ja bych brala nejakou pro sikovne ruce, uz jich mam spoustu, ale porad jich jeste spousta chybi – treba kniha Papir.

  12. Lussy napsal:

    Já moc toužím po Nových povídkách od Zdeňka Svěráka. Jeho laskavý humor a vybroušená čeština vždycky potěší.

    Manžel si přeje od Viewegha Mafie v Praze – už jsem jí koupila a letmo prohlídla. Myslím, že se mu to bude líbit, není to teda zrovna veselý čtení, ale jemu se to líbit bude.

  13. Kristulka napsal:

    Mám ráda knihy Egypťan Sinuhet a Malý princ. Ráda bych si přečetla Saturnina.

  14. pradlanka napsal:

    Knihomol je více má dcera,čte stále nejraději životopisy,kterých máme hodně,přála by si Steve Jobs-
    Walter Isaacson.

  15. ladouch napsal:

    V poslední době jsem četla moc pěknou knížku Svět podle Garpa, opravdu se mě moc líbila a určitě bych radila Ježíškovi, aby jí někomu nadělil a udělal mu tím radost, také jsem přečetla všechny díly Stmívání a musí říct, že ani tento dárek by nebyl pro někoho k zahození i když většina je už zfilmovaná tak nížce se to nevyrovná. Krásné vánoce.

Napsat komentář