Další prokračování úspěšné detektivní řady Smrtící!

smrticistvoreni
V pořadí už šestá kniha z populární edice Smrtící vypráví příběh sadistického vraha, který se po letech vrací do New Yorku mučit a zabíjet další nevinné ženy. A tentokrát si jako oběť zvolil konkrétní ženu: poručíka Dallasovou. 

Poručík Dallasová jako návnada pro nemilosrdného sadistu

Před devíti lety, dlouho předtím, než se Eva Dallasová stala poručíkem newyorské policie, došlo k sérii neuvěřitelně brutálních vražd celé řady žen. Vrah je unesl, strašlivě zmučil a nakonec zabil. Policie ho však nedokázala dopadnout – jako by se propadl do země.

Jenomže po čase je zpět! A tentokrát chce konkrétní ženu: Dallasovou. Což ale neznamená, že znovu nezabíjí i jiné. Nejdříve je objeveno jedno tělo, pak druhé a hodiny nemilosrdně odtikávají ke třetí vraždě…

Eva se rozhodne pro nesmírně riskantní krok – nabídne sama sebe jako návnadu. Psychologický profil šíleného zabijáka začíná být stále přesnější a stále jasněji z něj vyhlíží tvář nelidského monstra.

Evin sexy miliardářský manžel Roarke je jí i tentokrát nedocenitelnou oporou – a to i v nervy drásajícím vyvrcholení tohoto nejnebezpečnějšího a nejtěžšího případu celé Eviny kariéry.

Smrtící stvoření

Smrtící stvořeníVydalo nakladatelství Metafora

Autor: Nora Roberts – J. D. Robb

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 134 × 206
ISBN: 978-80-7359-385-8

Přečtěte si více o knize Smrtící stvoření.

 

J. D. Robb

Pod tímto pseudonymem se ukrývá oblíbená Nora Roberts, která se narodila roku 1950 v Silver Spring v Marylandu. Po ukončení střední školy se provdala za Rolanda a měla s ním dvě děti. Psát začala v roce 1979, když ji doma uvěznila sněhová bouře. O rok později přijalo nakladatelství Silhouette její román Irish Thoroughbred.

(Informace o autorce: nakladatelství Metafora)


Nakladatelství Metafora působí na trhu od roku 2001 a je zaměřená zejména na překladovou literaturu. V nabídce nakladatelství najdete beletrii, naučnou literaturu, cestopisy, návody, a mnoho dalších…

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmrtící stvoření

Robb, J.D. - Roberts, Nora

Metafora, 2013

Napsat komentář