Audiotéka slaví narozeniny snížením všech cen na 149 Kč

Audioteka_narozeniny_nahled
Audiotéka.cz, služba nabízející audioknihy v elektronické podobě pro mobilní telefony, tablety i mp3 přehrávače, slaví v pátek 4. 10. 2013 již své druhé narozeniny. Pouze tento den mají zákazníci Audiotéky jedinečnou příležitost koupit libovolnou audioknihu za 149 Kč.

Za sníženou cenu pořídíte všechny největší audioknižní bestsellery, mezi jinými např. Brisingr, Lovci hlav, Konec vosí sezóny, Steve Jobs, Saturnin nebo Čtyři dohody.

Celkem v akci naleznete více než 600 nahrávek, které se běžně prodávají v rozmezí od 159 Kč do 1790 Kč. Sleva u nejdražšího titulu dosahuje až 92%! Audioknihy nejen v této akci pořídíte na www.audioteka.cz nebo v aplikacích na mobilních telefonech a tabletech se systémy iOS (iPhone, iPad), Android a Windows Phone.

O Audiotéce

Audiotéka je služba poskytující mobilní přístup k audioknihám působící v několika evropských zemích. Během dvou let své existence Audiotéka prodala v Česku přes šedesát tři tisíc digitálních audioknih. Devadesát tisíc uživatelů si stáhlo mobilní aplikace Audiotéka a více než pětadvacet tisíc uživatelů Audiotéku aktivně používá. Audiotéka.cz českým milovníkům audioknih nabízí přes 1700 titulů mluveného slova všech významných českých vydavatelů. K nákupu i poslechu audioknih fanoušci využívají aplikace Audiotéka pro chytré mobilní telefony a tablety na platformách iOS (Apple), Android i Windows Phone nebo stahují nahrávky v MP3 formátu do počítače z webu www.audioteka.cz.

Doporučení:
Share

Napsat komentář