Poslední případ Sherlocka Holmese v komiksové podobě!

SherlockObalka
Poslední případ legendárního detektiva Sherlocka Holmese se dočkal nového zpracování. Zúčastněte se naší tipovací soutěže a vyhrajte jeden z pěti výtisků nového komiksu českého kreslíře Petra Kopla!

Tragický konec nejslavnějšího detektiva všech dob!

Přišel čas začít sbírat Kopla! Poslední Případ Sherlocka Holmese v komiksové podobě od jednoho z nejznámějších českých kreslířů.

Smrt slovutného detektiva Sherlocka Holmese ve své době otřásla světovou veřejností. Dokonce i sama královna vyslovila nevoli nad ztrátou oblíbeného hrdiny viktoriánské literatury. Nicméně stalo se.

Petr Kopl nás tedy už počtvrté vezme do svého světa hrdinů zítřka tentokrát podle geniálního spisovatele sira Arthura Conana Doyla. Zavede nás na místo, kde zlo má svou pravou tvář, muži jsou gentlemany a ženy dámami. Zavítáme do světa vzrušení a dobrodružství, abychom se už nechtěli vrátit zpátky.

Vstupte tedy a staňte se svědky posledního heroického boje s kriminálním živlem, který Sherlock Holmes zaplatil svým životem. Nebo je to všechno jinak?

(zdroj: www.petrkopl.cz)

 

Sherlock Holmes – Poslední případ

Autor: sir Arthur Conan Doyle, Petr Kopl

Vydalo nakladatelství Zoner Press

Počet stran: 192
Formát: 150 x 200 mm
Vazba: měkká
ISBN: 978-80-7413-238-4
Vydáno: 2013

Přečtěte si více o knize Sherlock Holmes – Poslední případ

 

Reference

„Mírně ironizující typicky český přístup k tématu. Znalost prostředí. A hlavně úcta k dílu, které do komiksové podoby (Petr Kopl) přetvořil.“

Aleš Kolodrubec – president České společnosti Sherlocka Holmese

(zdroj: www.petrkopl.cz)

 

Petr Kopl

Držitel tří cen Fabula rasa – český scénárista roku 2012, český kreslíř roku 2012 a autor českého comicsu 2012 Štěky Broka Špindíry – přináší další pokračování svých komiksů situovaných do viktoriánské doby a inspirovaných zejména příběhy Sherlocka Holmese a Julese Verna.

Po vydání Draculy, Tajemného hradu v Karpatech a Psa baskervillského přichází na scénu opět Sherlock Holmes v doprovodu doktora Watsona v příběhu Poslední případ, v němž slavný vyšetřovatel mizí v hlubinách vodopádu i se svým protivníkem profesorem Moriartym.

Je známo, že nevole, pobouření a rozhořčení nad tím, že autor nechal svého hrdinu zemřít, se nevyhnula ani královské rodině.

Petr Kopl se ale ani v tomto komiksu nedrží úzkostně známé předlohy, propojuje i další své oblíbené autory, již vydané komiksy a dodává známému příběhu novou tvář – typicky „koplovsky“ okouzlenou viktoriánskou dobou, zaujatou příběhem, trochu ironickou, ale především do detailu a dokonalosti dotaženou jak po stránce scénáře, tak i z hlediska skvostné kresby.

A jak je autorovým dobrým zvykem, předkládá čtenáři jako bonus i několik oříšků k řešení. Seznamte se s novým podáním detektivní klasiky.

(Info o autorovi: Zoner Press)

 

Vyhrajte komiks Sherlock Holmes – Poslední případ

Patříte mezi fanoušky nejznámějšího detektiva, Sherlocka Holmese, nebo si rádi přečtete krásně nakreslený, nápaditý komiks? Tak v tom případě byste si neměli nechat ujít novou publikaci Petra Kopla Sherlock Holmes – Poslední případ. Tento komiks protkaný atmosférou viktoriánské doby vás jen tak nepustí!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press jsme si pro vás připravili soutěž, v níž pět z vás vyhraje komiks Sherlock Holmes – Poslední případ.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o publikaci Sherlock Holmes – Poslední případ
běží od 23. 
září do 6. října 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 komiksů Sherlock Holmes – Poslední případ

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSherlock Holmes – Poslední případ

Conan Doyle, Sir Arthur - Kopl, Petr

Zoner Press, 2013

Poslední případ Sherlocka Holmese v komiksové podobě! - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. ko21 napsal:

    Dobrý den,
    kdy budou odeslány výhry k soutěži http://www.klubknihomolu.cz/souteze/soutez/?soutez=150
    Ráda bych to darovala k vánocům.
    Děkuji za odpověď

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den,
      moc se omlouváme za prodlevu, která nastala mezi vyhlášením vítězů a doručením výher v soutěži o knihu Sherlock Holmes – Poslední případ. Došlo k malému nedopatření, ale již je vše napraveno a svoje výhry byste – dle informace z nakladatelství – měli obdržet co nejdříve.
      Děkujeme za pochopení.

      • ko21 napsal:

        Děkuji moc, komiks už dorazil. Pěkné svátky a štastný nový rok celé redakci, a v přístím roce opět nashledanou u dalších báječných soutěží.

Napsat komentář