Zahrajte si se Společenstvím čarodějů!

Sonea
Nové, přepracované vydání úspěšné trilogie o černém mágovi je zpátky! Zasoutěžíte si s námi?

V nakladatelství Zoner Press vychází napínavý příběh Soney, dívky z ulice, která se stane první neurozenou novickou v Imardinu. Českým čtenářům se dostává do rukou v novém vydání.

Rok co rok se čarodějové ze Společenství vydávají očistit ulice Imardinu od tuláků, darebáků a různých jiných ničemů. Mistři magických oborů jsou přesvědčeni, že se jim nikdo a nic nedokáže postavit. Jenže to se mýlí!

Křivdy a příkoří, které se dějí jí i jejím blízkým, Soneu rozčílí a ona pak ve vzteku mrští proti ochrannému štítu čarodějů kamenem. Zloba a zášť probudí v mladé dívce z ulice magické schopnosti. K údivu všech okolostojících kámen kouzelnou bariérou proletí a jednoho z mágů srazí k zemi.

 

Sonea: Společenství čarodějů

Vydal nakladatelství Zoner Press

Autorka: Trudi Canavan

Překlad: Iveta Chadimová
Počet stran: 384
Rozměry: 147 x 210 mm
Vazba: pevná
ISBN: 978-80-7413-204-9
Vyšlo: 2013

Přečtěte si více o knize Sonea: Společenství čarodějů

Prolistujte si ukázku z knihy

 

Nejhorší noční můra Společenství se stává skutečností. Někde v ulicích se volně pohybuje nevycvičená čarodějka. Je třeba ji najít a zneškodnit, a to rychle. Dřív, než se její síly nekontrolovaně uvolní a zahubí nejen ji, ale přivodí zkázu celého města.

 

O autorce:

Australská spisovatelka Trudi Canavan patří mezi nejúspěšnější autory fantasy literatury posledních deseti let. Za svou tvorbu obdržela dvakrát cenu Aurealis, naposledy v roce 2009 za knihu The Magician´s Apprentice (česky Zrození čarodějky). Její fantasy příběhy se drží na vrcholcích žebříčků bestsellerů, byly přeloženy do mnoha jazyků a zaznamenaly nebývalý úspěch po celém světě.

 

POZOR SOUTĚŽ!

Zajímá vás žánr fantasy a četli jste již některou z knih Trudi Canavan? Jestliže chcete prožít neuvěřitelná dobrodružství se sympatickou hrdinkou, pak si nenechte ujít nové, přepracované vydání trilogie o černém mágovi.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát knihu, která je tak oblíbená mezi čtenáři tohoto žánru!

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěž o knihu Sonea: Společenství čarodějů
běží od 8. června do 21. června 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 první, přepracované díly trilogie o čarodějce Sonee

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSonea: Společenství čarodějů
Trilogie o černém mágovi

Canavan, Trudi

Zoner Press, 2013

Napsat komentář