Ohlédnutí za rokem 2012

2012
Klub knihomolů má za sebou první celý kalendářní rok své existence. Co všechno jsme společně prožili? Jaký byl rok 2012 na našich stránkách? Pojďte se podívat na malé ohlédnutí…

  • Přinesli jsme vám dohromady 1327 článků! Z toho bylo 612 recenzí, 56 medailonů, 17 rozhovorů a 166 ukázek z knih a samozřejmě mnoho dalších článků.
  • Navázali jsme spolupráci s dalšími nakladatelstvími. V současné chvíli máme 16 partnerských a 28 spolupracujících nakladatelství. Celkem vám tedy předkládáme aktuality a zajímavosti o knihách vydávaných 44 nakladatelstvími! A protože každé se zaměřuje trochu jiným směrem, nabídka knih je více než pestrá.
  • V aukcích jste vydražili 450 knih za úžasné ceny. Velmi nás těší každý váš mail, ve kterém nám píšete, kolik radosti vydražené knihy přinesly vám nebo vašim blízkým. Na hlavní straně jsme dali aukcím více prostoru – místo dvou se již pár týdnů zobrazují 4 nejblíže končící aukce.
  • Připravili jsme pro vás 46 soutěží o 190 knih! Nejčastěji jste hledali správnou odpověď a tipovali, kolik hlasů bude během soutěže odesláno. Ale také jste si mohli vybírat jeden ze tří balíčků knih ve výběrové soutěži nebo se zúčastnit velké facebookové soutěže o balík 25 knih. Doufáme, že vás naše soutěže baví.
  • Začali jsme navazovat spolupráci s knihovnami napříč celou ČR. Přinášíme vám články o tom, jaké zajímavé besedy a přednášky pořádají, zveřejňujeme pozvánky na jejich akce, informujeme vás o výstavách, …
  • Na začátku minulého roku měly naše facebookové stránky 112 fanoušků. Do konce roku jejich počet narostl o 490% na aktuálních 661.

A co přinese rok 2013?

Připravujeme pro vás novinky, které, jak doufáme, vás potěší. Někdy se jedná o menší „kosmetické úpravy“ vzhledu stránek, ale nebudou chybět ani větší změny. Již brzy budeme pravidelně rozesílat newsletter, ve kterém se dočtete o aktuálním dění v Klubu knihomolů.

Potěšilo by nás, kdybyste se vy, naši čtenáři, zapojovali do života na KK, a to nejen skrze komentáře. Chtěli bychom vám dát více prostoru k vyjádření vašeho názoru. Pracovní název je zatím „Čtenářský koutek“, ale podrobnosti si zatím necháme pro sebe. ;)

Pro milovníky soutěží a dražitele v aukcích také chystáme novinky…

Ale nemůžeme prozradit všechno naráz, nechejte se proto překvapit.

 

Přejeme vám v roce 2013 mnoho příjemných chvil strávených na našich stránkách a s dobrou knihou v ruce!

Doporučení:
Share

Napsat komentář