Nakladatelství Host vydává publikaci z oblasti psychologie

psychologie celoživotního vývoje- Millová, K.
Nakladatelství Host vydává monografii Psychologie celoživotního vývoje, která přibližuje jednotlivé fáze vývoje člověka a dává je do sociálního a historického kontextu.

Katarína Millová: Psychologie celoživotního vývoje

Vývoj člověka se neomezuje pouze na dětství nebo dospívání. Lidé se mění a vyvíjejí v průběhu celého života. Tato monografie se zabývá různými teoriemi, které se snaží popsat a vysvětlit tyto změny, objevující se od narození až po smrt. Nezaměřuje se však pouze na vývojovou psychologii, ale uvažuje o celoživotním vývoji i v širších, například makrosociálních, souvislostech (změny v sociálním a historickém kontextu). Teoretické poznatky jsou podpořeny aplikací do vlastního výzkumu dlouhodobého vývoje člověka. V současnosti jde o jednu z nejdynamičtěji se rozvíjejících oblastí psychologie, která si určitě zaslouží pozornost nejenom z řad odborníků a studentů psychologie, ale i příbuzných oborů. Kniha se snaží alespoň částečně pokrýt současný nedostatek domácí i překladové literatury k této tematice.

Psychologie celoživotního vývoje

Podtitul: Uvedení do moderních teorií

Autor: Millová, Katarína

Vazba: brožovaná

Formát: 146 × 210 mm

Počet stran: 128

Cena: 189 Kč

ISBN: 978-80-7294-699-0

Knihu Psychologie celoživotního vývoje  vydalo nakladatelství Host.

O autorce:

Mgr. Katarína Millová (r. narození: 1983)  působí jako psycholožka  v Psychologickém ústavu AV ČR v Brně. Zabývá se celoživotním vývojem člověka a problematikou zvládání zátěže.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePsychologie celoživotního vývoje
Uvedení do moderních teorií

Millová, Katarína

Host, 2012

Napsat komentář