Soutěž (nejen) pro fanoušky Temného rytíře

batman
Superhrdina, který nikdy nespí. Má dokonale vybavené auto, křídla, obyvatele Gothamu děsí a fascinuje zároveň. O dvě knihy věnované Batmanovi si teď můžete zasoutěžit díky nakladatelství Mladá fronta.

Greg Cox: Temný rytíř povstal

Od chvíle, kdy Batmana spatřili v Gothamu naposledy, uplynulo osm let. Druhému já Bruce Wayna jsou v patách muži zákona a zdá se, že ho nic nemůže přimět vrátit se zpět. Dokonce ani nestoudná krádež, které se záhadná a svůdná kočičí zlodějka Selina Kyleová dopustí přímo ve Waynově sídle.  Pak se ale zčistajasna objeví nová, smrtící hrozba. Obrovitý, silný a děsivě metodický Bane touží rozsévat chaos a smrt. Komisař Gordon a gothamská policie nedokážou jeho řádění učinit přítrž a nemají se na koho obrátit. Dokáže Temný rytíř Gotham po tolika letech uchránit před nejvážnějším nebezpečím, jaké kdy městu hrozilo? Oficiální beletrizace posledního dílu jedné z neúspěšnějších filmových sérií všech dob je stejně fascinující jako samotný snímek a navíc přináší scény, které na plátně neuvidíte.

 

Temný rytíř povstal

Autor: Greg Cox

Formát: 130 x 200 mm

Počet stran: 320

Vazba: pevná bez přebalu

Cena: 224 Kč

Rok vydání: 11/2012

Knihu Temný rytíř vydává nakladatelství Mladá fronta

Knihu si můžete objednat zde

 

Brandon T. Snider: Temný rytíř povstal – filmové album

Město Gotham je domovem největšího maskovaného bojovníka proti zločinu – Batmana. Nyní si i vy můžete prohlédnout svět Temného rytíře, od jeskyně Batcave, přes celý Gotham, až po vnitřek Batmobilu. Seznámíte se s Batmanovými největšími nepřáteli i s jeho věrnými spojenci a důkladně prozkoumáte vynálezy i zbraně, které mu pomáhají v boji proti zlu. Toto filmové album plné zajímavostí a fotografií z nadšeně přijaté filmové trilogie režiséra Christophera Nolana patří do povinné výbavy všech Batmanových příznivců.

 

Temný rytíř povstal – filmové album

Autor: Brandon T. Snider

Formát: 210 x 280 mm

Počet stran: 48

Vazba: pevná bez přebalu

Cena: 172 Kč

Rok vydání: 2012

Knihu Temný rytíř povstal vydalo nakladatelství Mladá fronta

Knihu si můžete objednat zde

O autorech

Greg Cox (*1959)

Autor se zabývá hlavně žánrem sfi-fi. Na svém kontě má velké množství románů ale i krátkých povídek. Nejznámnější je ale zajisté řada Star Trek. Mimo to napsal také velké množství knih na základě známých televizních seriálů jako jsou Batman a  Buffy. V současné době žije v Pensylvánii ve Spojených státech amerických. Jeho nejnovější kniha se v Americe ihned stala bestselerem.

Brandon T. Snider (*1977)

Autor se narodil v Ohiu, kde se mimo jiné narodila i herečka Carmen Electra. Jako spisovatel se věnuje také žánru sci-fi. Svým čtenářům chce přiblížit prostředí i charaktery jejich oblíbených komiksových hrdinů. Kromě příručky o Batmanovi má na kontě i díla věnovaná Supermanovi a dalším. Jako druhé povolání má herectví. Brandon žije v New Yorku, kde je členem obou SAG-AFTRA a Writers Guild of America.

Vyhrajte balíček od Mladé fronty!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta jsme pro vás připravili soutěž o balíček těchto skvělých knížek. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a může být váš! Získat jej může pět šťastných výherců.

 

Soutěž o knihy Temný rytíř povstal a Temný rytíř povstal – filmové album běží od 26. listopadu do 9. prosince 2012.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Mladá fronta

Toto nakladatelství má v České republice dlouhou tradici. Bylo založeno v roce 1945 a určitě patří mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy u nás. Vydavatelství Mladá fronta svoje produkty cíleně zaměřuje na široké  spektrum čtenářů nejrůznějšího věku. Vydává časopisy pro nejmenší  čtenáře, silné lifestylové magazíny a stejný důraz klade na odborné  tituly, které profesionálně mapují oblast ekonomiky, marketingu,  obchodu, gastronomie, zdravotnictví, stavebnictví a architektury.

www.kniha.cz

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemný rytíř povstal

Cox, Greg

Mladá fronta, 2012

zobrazit info o knizeTemný rytíř povstal: Tajná akta. Filmové album

Snider, Brandon T.

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář