Vánoční soutěž s nakladatelstvím Mladá fronta

soutez1
Připravte se na Vánoce s Mladou frontou. Můžete od ní získat tři úžasné knihy, které jsou ideálním dárkem pro vás či vaše blízké. Jedná se o díla Podváděná, Atlas mraků a Mrtví neznají klid.

Kateřina Janouchová: Podváděná

Co se stane, když poklidný rodiný život naruší nepříjemná událost?! Porodní asistentka Cecilie Lundová má svou práci v nemocnici opravdu ráda. Kde jinde by mohla být u okamžiku zrození?! Pro Cecílii to je jeden z nejdramatičtějších okamžiků v lidském životě. Doma na ní ale čekají čtyři děti, o které se musí postarat. Díky tomu nemá tolik času na svého muže, a tak se stane to, co se v těhle případech stává. Romantika jde stranou. Muž se cítí odstrčený. Podaří se zase Cecílii a Johnovi najít společnou cestu?! Podváděná je první částí románové série s porodní asistentkou Cecilií Lundovou v hlavní roli.

Podváděná

Vydává nakladatelství Mladá fronta

Autor: Janouchová, Kateřina

Cena: 299 Kč

Vazba: Vázaná bez přebalu

Počet stran: 336

Formát: 130 x 200 mm

Přeložila: Lucie Johnová

ISBN: 978-80-204-2593-5

Knihu Podváděná si můžete objednat zde

 

David Mitchell: Atlas mraků

Nedobrovolný cestovatel plavící se v roce 1850 přes Tichý oceán, vyděděný skladatel obstarávající si nejisté živobytí v Belgii mezi 1. a 2. světovou válkou, ambiciózní novinářka píšící v Kalifornii v dobách, kdy tam byl guvernérem Ronald Reagan, ješitný nakladatel ukrývající se před věřiteli ze zločineckého podsvětí, geneticky modifikovaná jídlonoška čekající na smrt a Zachry, mladý ostrovan zažívající soumrak vědy a civilizace – to jsou vypravěči Atlasu mraků, kteří odkudsi z potemnělých chodeb dějin slyší dozvuky ostatních příběhů. Každý záchvěv ozvěny více či méně pozměňuje jejich vlastní osudy. V nejočekávanější románové adaptaci letošního podzimu se objeví hvězdná herecká sestava: Tom Hanks, Hale Berry, Susan Sarandon a Hugh Grant.

Atlas mraků 

Vydává nakladatelství Mladá Fronta

Autor: Mitchell, David

Cena: 369 Kč

Formát: 155 x 235 mm

Počet stran: 504 stran

Vazba: pevná bez přebalu, lesklá

ISBN: 978-80-204-2669-7

Knihu Atlas mraků si můžete objednat zde

 

Kolektiv autorů: Mrtví neznají klid

Před deseti roky byla popravena vražedkyně. Rosemary Thomasová brutálně zavraždila svého manžela Christophera, jeho těla nacpala do „železné panny“  a tu odeslala do Muzea německých dějin v Berlíně. V případu byla jedinou podezřelou, nicméně pochybnosti o její vině zůstaly… Na desáté výročí její popravy je naplánována smuteční slavnost pro všechny její přátele, přesně tak, jak si to Rosemary přála. Je to příležitost, jak po tolika letech odhalit skutečného vraha a objasnit všechny události, které tragédii předcházely.

Mrtví neznají klid

Vydává nakladatelství Mladá fronta

Počet stran: 304 stran

Cena: 279 Kč

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Rozměry: 130 x 200 mm

Rok vydání: 2012

ISBN: 978-80-204-2556-0

Knihu Mrtví neznají klid si můžete objednat zde

 

O autorech

Janouchová Kateřina (*1964)

Když jí bylo deset let, emigrovala s rodiči do Švédska. V osmnácti začala pracovat jako redaktorka v knižním nakladatelství. Překládala do češtiny a časem navázala spolupráci s večerníkem Expressen a několika dalšími časopisy. Od 80. let působí jako novinářka na volné noze, píše pro tištěná periodika, televizi a rozhlas. Vydala několik románů, řadu knih o partnerském soužití a sexu, ale také sérii knížek pro děti.

Mitchell David (*1969)

Vystudoval anglickou a americkou literaturu na univerzitě v Kentu. Rok žil na Sicílii, potom osm let v Hirošimě v Japonsku, kde působil jako učitel angličtiny. Poté se vrátil do Anglie a začal se živit jako spisovatel Do dnes vydal celkem pět románů a byl třikrát nominován na Man Bookerovu cenu. V současné době žije v Irsku se svou rodinou.

Mezi autory knihy Mrtví neznají klid patří Jeff Abbott, Sandra Brownová, Thomas Cook , Jeffery Deaver, Peter James, Raymond Khoury, Jeff Lindsay, Kathy Reichsová, Marcia Talleyová a další.

 

Vyhrajte balíček od Mladé fronty!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta jsme pro vás připravili soutěž o balíček těchto skvělých knížek. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a může být váš! Získat jej může pět šťastných výherců.

 

Soutěž o knihy Podváděná, Atlas mraků a Mrtví neznají klid běží od 12. do 25. listopadu 2012.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Mladá fronta

Toto nakladatelství má v České republice dlouhou tradici. Bylo založeno v roce 1945 a určitě patří mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy u nás. Vydavatelství Mladá fronta svoje produkty cíleně zaměřuje na široké  spektrum čtenářů nejrůznějšího věku. Vydává časopisy pro nejmenší  čtenáře, silné lifestylové magazíny a stejný důraz klade na odborné  tituly, které profesionálně mapují oblast ekonomiky, marketingu,  obchodu, gastronomie, zdravotnictví, stavebnictví a architektury.

www.kniha.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMrtví neznají klid

Mladá fronta, 2012

zobrazit info o knizePodváděná
Švédský rodinný thriller

Janouchová, Kateřina

Mladá fronta, 2012

zobrazit info o knizeAtlas mraků

Mitchell, David

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář