Osobní odběry opět v Brně! A i v dalších městech!

ProchazkaSKnihou
Zaujala vás nějaká kniha v našich aukcích, ale nechcete platit poštovné? Nyní už nemusíte! Ve dvou městech ČR můžete využít naší služby, kterou bychom vám rádi vyšli vstříc – využijte osobní odběr!

Připravili jsme pro vás novinku, kterou, jak pevně věříme, jistě přivítáte. Již se nemusíte při dražení ohlížet na to, jestli se vám i s poštovným kniha ještě vyplatí. Můžete si koupit třeba jen jednu knihu a pořád ji získáte za skvělou cenu! Stačí využít možnosti osobního odběru.

Od prvního září 2012 jsme osobní odběry zavedli ve dvou moravských městech. V současné době si knihy můžete osobně převzít v následujících městech:

  • Brno
  • Kuřim

Osobní převzetí knihy se netýká jen knih vydražených v aukcích, ale i knih, které vyhrajete v soutěžích, přičemž musí platit, že výhry rozesílá Klub knihomolů a ne pořadatel soutěže. Od 1.9.2012 bude pro vaši lepší orientaci u soutěží uvedena poznámka, zda výhru rozesílá Klub knihomolů. Pokud poznámka u soutěže uvedena není, výhry rozesílá sponzorské nakladatelství.

Poté, co vydražíte knihu v aukci, vám jako vždy přijde mail s informacemi o platbě. Automaticky budeme předpokládat, že knihy pošleme poštou jako doporučenou zásilku. Pokud budete chtít využít osobního odběru a neplatit poštovné, odepište a tuto informaci v mailu uveďte. Na dalším postupu se domluvíme tak, aby byly spokojené obě strany. :)

Pokud na knihu spěcháte a potřebujete ji k určitému datu, napište nám. Protože si redaktoři vyzvedávají knihy v kuřimské redakci, může chvíli trvat, než knihu připravíme k převzetí ve Vámi zvoleném městě. Knihy se snažíme předat do 10 dnů od zaplacení, ale ne vždy je to možné (např. z důvodu nemoci).

Doufáme, že vás naše novinka potěší a budete ji využívat.

Doporučení:
Share

Osobní odběry opět v Brně! A i v dalších městech! - DISKUZE

Počet reakcí: 9
  1. Honzina napsal:

    A kdy prosím plánujete osobní odběr v Ostravě?

  2. Lilia-na napsal:

    Dobrý den,
    psala jsem vám 2 maily, oba mi byly vráceny jako nedoručené. Jak se s vámi můžu spojit?

  3. Markéta Markéta napsal:

    bokul, díky za odpověď, už jsme se domluvily. :)

    Jinak bohužel osobní odběry v Praze se nám od února obnovit nepodaří, takže je prozatím rušíme. Od února ale chystáme jednu novinku, která toto zrušení do jisté míry vykompenzuje. :)

  4. adnov napsal:

    vyhrala jsem aukci, ale zatim mi neprislo zadne info. takze cekam. asi az po nedeli, ze.
    chtela jsem se zeptat na přesné adresy v Praze, kde lze knihy vyzvednout.
    děkuji

  5. Markéta Markéta napsal:

    Vzhledem k nadcházejícím svátkům dochází k omezení osobních odběrů v Praze. U aukcí, které končí od 12.12. dál, nebude možné využít osobního odběru až do konce roku. V lednu již budou osobní odběry opět možné, ovšem s menšími omezeními. Omlouváme se za případné menší komplikace a věříme, že nám i tak zachováte přízeň.

  6. Markéta Markéta napsal:

    Novinka! Od listopadu jsme přidali další dvě moravská města! Vydražené knihy si nyní můžete vyzvedávat i v Adamově a Blansku. Již v šesti městech lze uskutečnit osobní odběr!

  7. Markéta Markéta napsal:

    Ráda bych upozornila, že od října jsme pro vás přichystali další novinku – osobní odběry jsou možné i v našem hlavním městě! Doufáme, že vás tato informace potěší.

  8. fany napsal:

    prima, jestli něco vyhraji nebo vydražím, tak ji určitě využiji :)

Napsat komentář