Vyhrajte stylové plánování pro rok 2024

cup of style soutez (1)
Umění plánovat je dnes nedílnou součástí našich životů. S novým diářem A Cup of Style to půjde docela samo. Mezi týdenními plánovači najdete plno doplňků, kam můžete zaznamenat své nové návyky, nebo si poznačit, co v roce 2024 budete číst.

Do roku 2024 s květinovým designem

S minidiářem (A6) či klasickým diářem ve velikosti A5 pro rok 2024 od Lucie a Nicole z oblíbeného blogu A Cup of Style si naplánuješ všechny své aktivity hezky přehledně. Týdenní plánovač s prostorem na vlastní poznámky ti pomůže zorganizovat každodenní povinnosti i zážitky.

Kromě toho v něm najdeš motivační plánovače, „to do“ listy i místo na uchování vzpomínek. Diář doprovází ilustrace od Anny Vančurové a obálku jako vždy doplňuje praktická gumička.

A Cup of Style: Diář 2024 (A6)

Autorky: Lucie Gránová Ehrenbergerová, Nicole Šestáková Ehrenbergová
Vydalo nakladatelství: #BOOKLAB

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-2760882-9

Diář A Cup of Style: Diář 2024 (A6) do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart.

A Cup of Style: Diář 2024 (A5)

Autorky: Lucie Gránová Ehrenbergerová, Nicole Šestáková Ehrenbergová
Vydalo nakladatelství: #BOOKLAB

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-276-0881-2

Diář A Cup of Style: Diář 2024 (A5) do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart.

logo_www_Slovart

Společnost Nakladatelství Slovart, s.r.o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.

Autorky

Nicole a Lucka Ehrenbergerovy, jsou sestry, které už odmalička dělají všechno spolu. Když před víc jak desetiletím objevily možnost založit si blog, opravdu je nenapadlo, že by se mohly dostat takhle daleko. Tehdy psaly takový internetový deníček pro pár lidí z jejich okolí. Jak dospívaly a měnily se i jejich zájmy, promítalo se to i na blogovacích aktivitách. V roce 2009 se rozhodly zkusit psát blog o osobním stylu v oblékání. Lucka založila A Cup of Style a Nicole vlastní blog s názvem Let it inspire you. Po chvíli se ale rozhodly spojit síly, a blogovat společně. Ukázalo se to jako skvělý nápad, protože to mnohem víc baví jak je, tak ostatní – naše čtenáře. V létě roku 2014 ke svým článkům přidaly i videa a založily vlastní YouTube kanál. K módním tématům se přidalo i cestování, jejich život a zážitky, a celkově se více vyprofilovaly do A Cup of Style jak ho znáte nyní. Jejich hlavním cílem je předávat sledovatelům pozitivní energii, inspirovat je k tomu aby si šli za svými sny, zkoušeli nové věci a byli sami sebou.
(Zdroj informací: A Cup of Style)

Vyhrajte diář A Cup of Style

Plánujete s chutí a stylově! Diář 2024 A Cup of Style vám plánování vašeho pracovního, ale i osobního času usnadní a s radostí si budete zaznamenávat všechno, co vás čeká.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které hned pět z vás může Diář 2024 A Cup of Style  ve formátu A5 či A6 dle své volby vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o Diář 2024 A Cup of Style 
probíhá od 13. do 26. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 Diářů 2024 A Cup of Style

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA Cup of Style: Diář 2024 (A6)

Ehrenbergerová Gránová, Lucie – Ehrenbergerová Šestáková, Nicole , Šestáková

#BOOKLAB, 2023

zobrazit info o knizeA Cup of Style: Diář 2024 (A5)

Ehrenbergerová Gránová, Lucie – Ehrenbergerová Šestáková, Nicole

#BOOKLAB, 2023

Napsat komentář